کمبود عرضه روغن در بازار کماکان ادامه دارد

باشگاه خبرنگاران/رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: حال حاضر توزیع روغن بصورت محدود، قطره چکانی همراه با فروش اجباری کالا همراه است.
بررسی ها نشان می دهد که شرکت ها همانند سنوات قبل اقدام به فروش اجباری روغن همراه با دیگر کالاها همچون تن ماهی، رب گوجه فرنگی و کیک می کنند و متاسفانه به رغم آنکه بارها مسئولان وزارت جهاد اعلام کردند که توزیع کالای تحمیلی همراه با روغن تخلف است، اما کمابیش این موضوع ادامه دارد.
اوایل اردیبهشت ماه بود که اکبر فتحی معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرده بود که در برخی مراکز عرضه ممکن است کمبودهایی در قفسه فروشگاه باشد، اما در فروشگاه زنجیره ای مشکلی در توزیع روغن نداریم. ضمن آنکه ثبت سفارش خوبی برای روغن و دانه های روغنی صورت گرفته که بتدریج وارد و عرضه می شود. این درحالی است که مشکلات کمبود تامین و توزیع روغن در بازار کماکان ادامه دارد به طوریکه برخی فروشگاه ها روغن را با دیگر کالاها تحمیل می کنند و قفسه های برخی فروشگاه خالی از روغن است.
در این ارتباط رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه چالش بازار روغن کماکان وجود دارد،گفت: در حال حاضر توزیع روغن بصورت محدود، قطره چکانی همراه با فروش اجباری کالا همراه است.
به گفته وی، مشکلات روغن صنف و صنعت هنوز برطرف نشده است و به رغم آنکه قیمت مصوب روغن صنف و صنعت برای مصرف کننده نهایی ۹۸۹ هزارتومان است، متاسفانه یک میلیون و ۵۰۰ هزارتومان بدست عمده فروش می رسد.
کنگری گفت: نظارت بازار روغن از مبدا باید صورت بگیرد تا آرامش بر بازار را شاهد باشیم.