نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

واکنش وزارت صمت به اقدام جنجالی ایران خودرو

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
واکنش وزارت صمت به اقدام جنجالی ایران خودرو

باشگاه خبرنگاران/مدیرکل دفتر خودرو وزارت صمت گفت: اعلام مسئولان ایران‌خودرو مبنی بر عرضه نکردن خودرو به دلیل افزایش نیافتن قیمت محصولات تولیدی از سوی وزارت صمت، قابل قبول نیست. قابل ذکر است مدیران ایران خودرو اعلام کرده اند که محصولات این شرکت را در بورس کالا عرضه کنند.

مهرداد خسروی گفت: هرگونه تغییر در قیمت عرضه خودرو‌های داخلی را منوط به تعیین قیمت واقعی اجزا و قطعات و به دور از هزینه‌های حاشیه‌ای و برآورد نهایی قیمت تمام شده اعلام کرد و هرگونه عرضه نکردن را تضییع حقوق مصرف‌کننده و غیرقانونی دانست.
وی اضافه کرد: ادعای مسئولان ایران‌خودرو مبنی بر نبود عرضه خودرو به دلیل اقدام نکردن وزارت صمت در افزایش قیمت محصولات تولیدی خودروسازان داخلی قابل قبول نیست و متضمن تضییع حقوق عامه است.
خسروی با بیان اینکه بخش قابل‌توجهی از قطعات این خودروساز توسط مالکان آن به عنوان قطعه‌ساز تامین می‌شود، گفت: رسیدگی دقیق به قیمت‌های فروش قطعات به واحد خودروسازی و اعمال قیمت واقعی از وظایف حاکمیتی وزارت صمت است.
مدیرکل دفتر صنایع خودرو ضمن رد هرگونه عرضه نکردن محصول در بازار به بهانه‌های واهی و یادآوری فروش همیشگی ۷۰ درصد محصولات شرکت مذکور به صورت پیش‌فروش، تاکید کرد: وزارت صمت ضمن بررسی دقیق همه موارد دخیل در قیمت تمام شده به عنوان حامی حقوق مصرف‌کننده و حمایت از تولید، قیمت نهایی را در زمان مقتضی اعلام و با هرگونه عرضه نکردن برخورد قانونی می کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

واکنش وزارت صمت به اقدام جنجالی ایران خودرو

واکنش وزارت صمت به اقدام جنجالی ایران خودرو
00:00
00:00
واکنش وزارت صمت به اقدام جنجالی ایران خودرو
1 / 1
واکنش وزارت صمت به اقدام جنجالی ایران خودرو
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره