نماد آخرین خبر

وعده توانیر در خصوص تزریق فوری نقدینگی برای نیروگاه‌ها

منبع
ايسنا
بروزرسانی
وعده توانیر در خصوص تزریق فوری نقدینگی برای نیروگاه‌ها

ایسنا/ مدیرعامل شرکت توانیر از تخصیص نقدینگی مورد نیاز برای نیروگاه‌های غیردولتی طی روزهای آینده خبر داد و با اشاره به محدودیت‌های موجود، خواستار همراهی سندیکا در تسریع فرآیند تأمین منابع شد.

مصطفی رجبی مشهدی  با تأکید بر نقش کلیدی نیروگاه‌های خصوصی در پایداری شبکه، اعلام کرد: طی روزهای آینده نقدینگی لازم برای پوشش هزینه‌های بهره‌برداری نیروگاه‌ها اختصاص خواهد یافت. در تلاش هستیم از محل وصول مطالبات از مشترکین و تخصیص اوراق خزانه اسلامی، منابع مالی مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به شرایط دشوار مالی صنعت برق افزود: در وصول مطالبات با مشکلات جدی مواجه‌ایم و همین مسئله مانعی جدی برای پرداخت به موقع هزینه‌های بخش تولید شده است.

مدیرعامل توانیر همچنین خواستار مشارکت فعال سندیکا در پیگیری تخصیص اوراق خزانه به نیروگاه‌ها شد و تاکید کرد: برای عبور از مشکل نقدینگی نیازمند راهکارهای مشترک و هماهنگی مستمر بین توانیر و سندیکا هستیم.

رجبی مشهدی با اشاره به تاب‌آوری شبکه برق در برابر حملات اخیر دشمن صهیونیستی، گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه، شبکه برق کشور با همت مجموعه صنعت برق کاملاً پایدار باقی ماند که این موضوع، نشانه ظرفیت بالای صنعت و تعهد نیروگاه‌های کشور، به‌ویژه نیروگاه‌های بخش خصوصی است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره