نماد آخرین خبر

وزیر جهاد: هیچ نگرانی در تامین نهاده وجود ندارد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
وزیر جهاد: هیچ نگرانی در تامین نهاده وجود ندارد

ایسنا/ وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به رفع مشکل تأمین ارز نهاده‌های دامی اعلام کرد که محموله‌های مانده در گمرک به صورت روزانه در حال ترخیص است و این نهاده‌ها به تدریج وارد بازار می‌شوند.

غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی درباره گلایه مطرح‌شده از سوی قالیباف درباره گرانی مرغ و کالای اساسی توضیح داد: این گلایه کاملا درست و فنی است. در حال حاضر ذرت، جو و دانه‌های روغنی با ارز ترجیحی وارد می‌شود و این محصولات با قیمت ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان تحویل داده می‌شوند، در حالی که تولید داخلی هر کیلو از این محصولات حدود ۲۰ هزار تومان تمام می‌شود. بنابراین تولیدکننده داخلی عملا قادر به رقابت با کالای وارداتی یارانه‌ای نیست.

او درباره نگرانی نسبت به افزایش قیمت مواد غذایی پس از تغییر سیاست‌ها توضیح داد: تأثیر این تغییرات روی قیمت‌ها قابل توجه نخواهد بود؛ هرچند کوچک‌ترین نوسان نیز اثر دارد اما اثر عمده و قابل‌ملاحظه‌ای پیش‌بینی نمی‌شود. باید آثار مثبت این تصمیمات را نیز در کنار هزینه‌ها سنجید.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به ایسنا، درباره وضعیت نهاده‌های دامی باقی‌مانده در گمرک نیز گفت: این نهاده‌ها به تدریج در حال ترخیص و ورود به بازار هستند. تأخیر در تامین ارز رفع شده و فرآیند واردات و توزیع نهاده‌ها روزانه در حال انجام است، هیچ نگرانی در تامین نهاده وجود ندارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله