بازگشت کامل زنجیره نفت به قبل از جنگ، تا اواسط 2027 طول می‌کشد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
بازگشت کامل زنجیره نفت به قبل از جنگ، تا اواسط 2027 طول می‌کشد

تسنیم/ مدیرعامل ادنوک گفت: بازگشت کامل زنجیره نفت به قبل از جنگ تا اواسط سال 2027 طول می‌کشد.

یک مقام ارشد در شرکت ملی نفت ابوظبی (ADNOC) هشدار داد که اگر تقاضای  افزایش یابد و اختلالات ناشی از جنگ با ایران در عرضه نفت ادامه یابد، ماه آگوست می‌تواند نقطه عطفی برای افزایش قابل توجه قیمت نفت باشد. او همچنین هشدار داد که حتی پس از بازگشت جریان عادی نفت، زنجیره‌های تأمین جهانی ممکن است تا یک سال زمان نیاز داشته باشند تا به طور کامل بهبود یابند.
فیلیپ خوری، معاون اجرایی فروش و معاملات شرکت ADNOC، در کنفرانس نفت و گاز خاورمیانه در لندن گفت: پیشبینی می‌شود تردد در تنگه هرمز تا زمانی که عدم قطعیت پیرامون توافق صلحی پایدار ادامه دارد، محدود و کمتر از سطح قبل از جنگ باقی بماند.
خوری افزود: اوضاع مثل یک کلید خوردن، یکباره به حالت قبل برنمیگردد» و گفت که برخی از اجزای زنجیره تأمین هفته‌ها و برخی دیگر ماه‌ها طول می‌کشد تا احیا شوند و بازگشت کامل به شرایط قبل از جنگ احتمالاً تا اواسط سال 2027 به طول خواهد انجامید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره