نماد آخرین خبر

برداشت چای گیلان

منبع
مهر
بروزرسانی

مهر/ استان گیلان با برخورداری از اقلیم منحصر به فرد و باغ‌های سرسبز، یکی از مهم‌ترین قطب‌های تولید چای کشور به شمار می‌رود. هر ساله با آغاز فصل برداشت، کشاورزان پرتلاش این خطه کار خود را در مزارع آغاز می‌کنند و پس از برداشت، برگ‌های چای برای فرآوری به کارخانه‌ها منتقل می‌شوند. در نهایت، محصول نهایی با حفظ کیفیت و اصالت، راهی بازار مصرف می‌گردد. این گزارش، روند برداشت، فرآوری و عرضه چای گیلان را از باغ تا فروشگاه، به تصویر می‌کشد و نقش مهم این محصول استراتژیک در اقتصاد و فرهنگ منطقه را برجسته می‌سازد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره