نماد آخرین خبر

فاضل میبدی: چه کسانی اقتصاد جامعه را به این روز انداختند؟

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
فاضل میبدی: چه کسانی اقتصاد جامعه را به این روز انداختند؟

خبرآنلاین/ محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نوشت: دختر جوانی را برای سرقت موبایلش جانش را گرفتند. این یک سرقت و قتل تنها نیست. چه کسانی اقتصاد جامعه را به این روز سیاه نشاندند؟

محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، درباره قتل الهه حسین نژاد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کسانی که برای حجاب فریادتان بلند است، دختر جوانی را برای سرقت موبایلش جانش را گرفتند. این یک سرقت و قتل تنها نیست. چه کسانی اقتصاد جامعه را به این روز سیاه نشاندند؟ که این اتفاقات تلخ رخ دهد. چراکسی برسر آنان فریاد نکشید؟ وپیشتر قتل جوانی برای سرقت تبلتش وقتلهای دیگری که منشا مالی دارد. چرا؟

فاضل میبدی: چه کسانی اقتصاد جامعه را به این روز انداختند؟/ کسانی که برای حجاب فریادتان بلند است، دختر جوانی را برای سرقت موبایلش جانش را گرفتند

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر