نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

تأکید عراقچی بر بازخواست آمریکا و اسرائیل و جبران خسارات به تأسیسات هسته‌ای ایران در دیدار با گوترش

منبع
فارس
بروزرسانی
تأکید عراقچی بر بازخواست آمریکا و اسرائیل و جبران خسارات به تأسیسات هسته‌ای ایران در دیدار با گوترش

فارس/ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه هفدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس در ریودوژانیرو دیدار کردند.

وزیر امور خارجه امروز در دیدار با دبیرکل سازمان ملل اقدام آمریکا در همدستی با رژیم صهیونیستی و حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران را ضربه‌ای مهلک به رژیم منع اشاعه و ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت خواند و بر ضرورت بازخواست متجاوز و جبران خسارات و آسیب‌های وارده تاکید کرد.

سازمان ملل: گوترش بر اهمیت تثبیت آتش‌بس برای از سرگیری مذاکرات با ایران تاکید کرد

به گزارش ایرنا، دفتر سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی افزود: دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس بریکس در ریودوژانیرو، برزیل، با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، دیدار و در مورد وضعیت خاورمیانه گفتگو کرد.
دفتر سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد: دبیرکل بر اهمیت تثبیت آتش‌بس برای فراهم کردن زمینه از سرگیری مذاکرات تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در هفدهمین احلاس سران بریکس به برزیل سفر کرده است، بعد از ظهر دوشنبعه با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفتگو کرد.
وزیر خارجه ایران در این دیدار با تشریح ابعاد تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل به‌ویژه حملات صورت‌گرفته به مناطق مسکونی و کشتار اساتید و نخبگان دانشگاهی، ترور شخصیت‌های نظامی و مردم عادی و نیز حملات به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، از بی‌عملی شورای امنیت سازمان ملل در قبال این تجاوز آشکار به شدت انتقاد کرد.
وزیر امور خارجه اقدام آمریکا در همدستی با رژیم صهیونیستی و حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران را ضربه‌ای مهلک به رژیم منع اشاعه و ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل دانست و بر ضرورت بازخواست متجاوز و جبران خسارات و آسیب‌های وارده تاکید کرد.
عراقچی همچنین با اشاره به قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت سازمان ملل، خواستار اقدام مقتضی در این زمینه از سوی دبیرکل شد.
دبیر کل سازمان ملل با ابراز نگرانی شدید از تحولات حادث طی چند هفته اخیر و خطرات جدی مترتب بر صلح و امنیت بین‌المللی به‌خاطر حملات نظامی صورت گرفته علیه ایران، بر آمادگی خود برای کمک به کاهش تنش‌ها تاکید کرد.
 
  
  
 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر