نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

هشدار دوباره پزشکیان درباره مصرف آب؛ اگر منابع فعلی به اتمام برسند...

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار دوباره پزشکیان درباره مصرف آب؛ اگر منابع فعلی به اتمام برسند...

ایرنا/  رییس جمهور ضمن اشاره به همکاری‌های بین‌بخشی و مردمی، مهم‌ترین راهکار عبور از این شرایط را صرفه‌جویی گسترده در مصرف آب دانست و گفت: مردم شریف تهران، کرج و شهرهای اطراف باید نسبت به مصرف آب نهایت دقت را داشته باشند، چراکه اگر منابع فعلی به اتمام برسند و آب‌های زیرزمینی نیز مدیریت نشوند، با بحران بزرگی در منطقه روبرو خواهیم شد.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین الملل استانداری البرز در پنجشنبه شب « مسعود پزشکیان» در جریان بازدید سرزده از پروژه‌های عمرانی استان البرز در نشست با مدیران استان البرز با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلندمدت کشور، نسبت به وضعیت منابع آبی در استان‌های تهران و البرز هشدار داد.
وی اظهار داشت: روند بارندگی امسال حدود ۴۰ تا ۴۴ درصد کمتر از میانگین بلندمدت ۸۰ ساله کشور بوده است و این موضوع تاثیر مستقیمی بر حجم ذخایر سدها داشته است.
وی تاکید کرد: به عنوان نمونه، سطح آب پشت سد طالقان نزدیک به ۴۸ متر کاهش یافته که زنگ خطری جدی برای تامین آب شرب پایتخت و شهرهای اطراف است.
رییس جمهور افزود: تلاش‌های شبانه‌روزی توسط استاندار البرز، وزارتخانه‌های ذی‌ربط، شهرداری‌ها و با مشارکت مردم در حال انجام است تا بتوانیم با انتقال اضطراری آب از سد طالقان، از بروز بحران‌های شدیدتر جلوگیری کنیم.
وی اضافه کرد: در دولت تصمیم گرفتیم چمن‌هایی که نیاز به آبیاری روزانه دارند را جمع‌آوری کنیم. در گفت‌وگو با شهرداری‌ها نیز تأکید شده تا از گونه‌های گیاهی مقاوم به کم‌آبی استفاده شود تا هم زیبایی شهری حفظ شود و هم مصرف آب کاهش یابد.
رییس جمهور با تاکید بر مسئولیت‌پذیری نسل حاضر نسبت به آینده گفت: تغییر الگوی مصرف و بهره‌گیری از کشاورزی هوشمند و پایدار، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای حفظ منابع آبی کشور و تضمین زندگی برای نسل‌های آینده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر