نماد آخرین خبر

توصیف عضو حزب اعتدال و توسعه از شخصیت ترامپ

منبع
ايسنا
بروزرسانی
توصیف عضو حزب اعتدال و توسعه از شخصیت ترامپ

ایسنا/ یک عضو حزب اعتدال و توسعه، تاکید کرد: واقعیت این است که رفتارهای متناقض ترامپ در خصوص ایران برخواسته از شخصیت متناقض او بوده و جمهوری اسلامی ایران نیز مبنای سیاست گذاری خود برای مواجه با دنیای غرب را بر همین اساس قرار داده است.

رمضانعلی سبحانی فر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اظهارات متناقض دولت آمریکا در خصوص جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: ادعاهای آقای ترامپ و رفتار متناقض آن با ایران، برخواسته از شخصیت ایشان است. از نگاه بنده ترامپ این دوره خیلی با ترامپ دور قبل تفاوتی پیدا نکرده است. ترامپ ثابت کرد که دارای شخصیت متناقض است. این رفتارهای متناقض نیز برخواسته از شخصیت او است.

روس ها نیز معتقد هستند که ترامپ شخصیتی متناقض دارد

وی در ادامه اظهار کرد: ترامپ از نظر شخصیتی تعادل و ثبات ندارد که از یک رویه و چارچوب مشخصی برخوردار باشد. شخصیت ترامپ به طور کلی متناقض است.  به خاطر دارم که با یک مقام روسی جلسه ای داشتم. در آن دوره مسئول امور پارلمانی ایران و روسیه بودم. از آنها سوال کردم که برداشت شما از شخصیت ترامپ چگونه است؟ آنها نیز مدعی بودند که ترامپ یک فرد با ثبات نیست. ترامپ ممکن است هر لحظه تغییر کند. فلذا این رفتارهای دوگانه برخواسته از شخصیت او  

ترامپ از «خودشیفتگی» ویژه ای برخوردار است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ما باید مبنای کار خود را بر اساس این شخصیت قرار دهیم. ترامپ از یک شخصیت و رفتار ثابتی برخوردار نیست. لذا  جمهوری اسلامی ایران نیز متناسب با این رفتارهای متناقض برنامه ریزی و سیاست گذاری انجام خواهد داد. از طرف دیگر ترامپ از یک خودشیفتگی ویژه ای برخوردار است، در مقابل چنین فردی ما قرار داریم. سیاست گذاری ما در ارتباط با دنیای غرب باید بر اساس این شخصیت باشد؛ چراکه طبیعی است که اروپا و کشورهای دیگر نیز متاثر از ترامپ هستند.

چشم اروپایی ها به ترامپ است

وی در ادامه تاکید کرد: چشم اروپایی ها به ترامپ است تا ببینند رویکرد او نسبت به ایران چگونه است، سپس آنها نیز راه ترامپ را می روند. فلذا ما باید همه این کشورها را در یک بسته ببینیم. اروپایی ها از خود استقلالی ندارند. نکته بعدی این است که ترامپ تا به امروز صرفا ادعا کرده است که به دنبال صلح و مذاکره است. ایران یکبار با ترامپ وارد مذاکره شد، اما آنها بودند که زیر میز مذاکره زدند. فلذا جمهوری اسلامی ایران نمی تواند به حرف های ترامپ اعتماد کند.

آمریکا باید در میدان عمل اعتماد ایران را جلب کند

وی افزود: از سوی دیگر باتوجه به بیانیه وزارت امورخارجه، سیاست های آمریکا تا به امروز صرفا منجر به ناامنی در سطح منطقه شده است. زمان آن رسیده است که آمریکایی ها در میدان عمل اعتماد ایران را جلب کنند. اگر ترامپ بتواند در عمل اعتماد ایران را جلب کند، جمهوری اسلامی ایران نیز می تواند گام های بعدی را بردارد. ایران بدون اعتماد سازی عملی نمی تواند وارد مذاکره ای با آمریکا شود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر