نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

رضایی به نقل از عراقچی: از آنجا که برخی بندهای برجام به نفع ایران است، تصمیم گرفته شد عضو آن باقی بمانیم

منبع
خانه ملت
بروزرسانی
رضایی به نقل از عراقچی: از آنجا که برخی بندهای برجام به نفع ایران است، تصمیم گرفته شد عضو آن باقی بمانیم

خانه ملت/ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نقل از وزیر امور خارجه، علت عدم اعلام پایان توافق برجام را اعلام کرد.

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روز گذشته در تشریح نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با وزیر امورخارجه، گفت: در نشست با آقای عراقچی، سؤالات ۹ نفر از نمایندگان مطرح شد که بخش عمده آنها مربوط به حوزه دیپلماسی اقتصادی، اجرای ماده ۱۰۱ قانون برنامه هفتم توسعه و اولویت بخشی به ارتباط با کشورهای همسایه بود.
در بخشی از گزارش، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: احمد راستینه هفشجانی نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان نیز درباره علت عدم اعلام پایان توافق برجام سؤال کرد که وزیر امور خارجه در پاسخ گفت، جمع بندی آن است که قطعنامه ۲۲۳۱ خاتمه پیدا کرده اما برجام خاتمه نیافته و شورای عالی امنیت ملی باید در این زمینه تصمیم بگیرد؛ از آنجا که برجام غنی‌سازی ایران را به رسمیت شناخته و از نظر شورای امنیت نیز معتبر است، جمع بندی شد که اعلام خروح نکنیم؛ آقای عراقچی همچنین گفت سه کشور اروپایی، چین و روسیه از برجام خارج نشده‌اند و از سال ۱۳۹۹ ایران اجرای تمام تعهدات خود را متوقف کرده است؛ در این میان باید گفت از آنجا که برخی بندهای برجام به نفع ایران است، تصمیم گرفته شد عضو آن باقی بمانیم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره