نماد آخرین خبر

آسمان دیگر امن نخواهد بود /تصمیم تازه‌ای که همه را نگران کرده است

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
آسمان دیگر امن نخواهد بود /تصمیم تازه‌ای که همه را نگران کرده است

خبرآنلاین/ شرکت آمریکایی Flock Safety که در حوزه فناوری‌های پلیسی فعالیت دارد، در حال فروش پهپادهای خود به بخش خصوصی برای تعقیب سارقان فروشگاه‌هاست. در این طرح، تیم‌های امنیتی می‌توانند از پشت‌بام فروشگاه‌ها پهپاد به پرواز درآورده و مظنونین را تا خودرویشان دنبال کنند. تصاویر زنده نیز مستقیماً به پلیس مخابره می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این رویکرد با انتقاد شدید فعالان مدنی روبه‌رو شده است. منتقدان می‌گویند چنین طرحی می‌تواند نظارت دولتی و خصوصی را به شکل بی‌سابقه‌ای گسترش دهد و حجم عظیمی از داده‌های خصوصی شهروندان بدون حکم قضایی جمع‌آوری شود.

هم‌زمان، سازمان هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) پیش‌نویس قانونی تازه منتشر کرده که شرایط پرواز پهپادها «فراتر از دید مستقیم» را تسهیل می‌کند. طبق این پیشنهاد، استفاده از پهپاد در حوزه‌هایی چون تحویل بسته، کشاورزی، نقشه‌برداری هوایی و حتی عملیات پلیسی به‌طور گسترده‌تری مجاز خواهد شد.

فعالان مدنی از جمله اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا (ACLU) هشدار داده‌اند که این تغییر، آسمان آمریکا را به عرصه پرواز گسترده پهپادها بدون هیچ تضمین جدی برای حفظ حریم خصوصی شهروندان تبدیل می‌کند.

از جستجوی خودری دلخواه کرمان موتور تا فروش آن، ساده، بی واسطه و مستقیم

خبرهای مرتبط

  • عکس | پهپاد پنهان‌کار جدید لاکهید مارتین

  • پهپادی که گنبد آهنین را شکست داد/ عکس

  • وال‌استریت ژورنال: همه کشورها دنبال کپی‌برداری از «پهپاد شاهد ایران» هستند / ارزان، دقیق، مرگبار

عموم مردم می‌توانند تا ۶ اکتبر ۲۰۲۵ نظر خود را درباره این مقررات پیشنهادی ثبت کنند. بر اساس دستور اجرایی رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، نسخه نهایی این قانون باید تا بهار ۲۰۲۶ منتشر شود.

منبع: technologyreview

۲۲۷۲۲۷





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله