دادستان کل کشور: حمایت از نیازمندان از افتخارات نظام است

ایرنا/ اصفهان – ایرنا – دادستان کل کشور گفت: امروز بسیاری از نیازمندان زیرپوشش نهادهای حمایتی هستند و این مهم یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد روز یکشنبه در آیین افتتاح مجتمع «شوق زندگی» در اصفهان افزود: نظام جمهوری اسلامی از زمان تشکیل تاکنون به عنوان یک وظیفه حاکمیتی، افراد نیازمند را تحت حمایت قرار داده است.
وی اظهار داشت: این مهم در هر استان، شهرستان و بخش برعهده متصدی آن منطقه است تا از افراد نیازمند حمایت کند.
دادستان کل کشور افزود: نظام جمهوری اسلامی، اهدافی را دنبال میکند که یکی از اهدافش محرومیت زدایی و خدمت به محرومان است و این مهم در فرمایشات امام راحل و رهبر معظم انقلاب پیوسته تکرار و انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: به محض پیروزی انقلاب، نهادهای حمایتی همانند بهزیستی تقویت و نهادهایی حمایتی دیگری از جمله کمیته امداد تاسیس شد.
به گفته وی در آن زمان در راستای خدمت رسانی به محرومان، طرحی به عنوان طرح «شهید رجایی» اجرا میشد و در کنار آن نیز جهاد سازندگی خدماتی به مناطق و افراد محروم ارائه میکرد و امروز کمیته امداد با افتخار میتواند آمار بالایی از افرادی که توانمند کرده است ارائه کند.
آیتالله موحدی آزاد یادآور شد: رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) میانه سال گذشته گزارش داد که تا پایان سال هیچ نیازمند به مسکن در روستاها بدون مسکن نخواهد ماند.
وی تصریح کرد: بنا بر گزارش کمیته امداد، مشارکت مردم در محرومیت زدایی با وجود افزایش تورم، کمتر که نشد، چند برابر هم افزایش یافت و این نشان می دهد که دیانت، احساس مسوولی و نوع دوستی در آحاد مردم همچنان رو به افزایش است.
وی، یکی از اهداف مهم در احداث مجتمع «شوق زندگی» را جلب بیشتر مشارکت مردم برشمرد و گفت: حمایت از محرومان و نیازمندان در گذشتهها هم انجام میشد ولی وقتی نظام جمهوری اسلامی تشکیل شد به عنوان یک وظیفه حاکمیتی در دستور کار قرار گرفت.
وی، گروههای مختلفی که باید مورد حمایت قرار بگیرند را شامل بازماندگان از تحصیل و آموزش، معلولان جسمی و ذهنی، سالمندان به دلیل بیماری و معتادان عنوان کرد و گفت: باید این کمکها توسعه یابد تا افراد مشمول و درمجموع محرومیت کاهش یابد و بهداشت تقویت شود.
وی با اشاره به اهداف سند تحول و تعالی قضایی گفت: در مجتمع شوق زندگی، تقویت شناسایی، پذیرش، نگهداری و توانمندسازی محرومان در دستور کار قرار گرفته و در این راستا همه ادارات مسوول در این مجتمع جمع شدند تا در قالب یک بسته کاملا هماهنگ و با یک هدف به ارائه خدمت به مردم بپردازند.
وی با زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهید خدمت آیت الله رییسی گفت: غم ایشان هیچ وقت در دل دوست دارانش سرد نخواهد شد.
رییس کل دادگستری اصفهان نیز گفت: مجتمع شوق زندگی از کارهای پربرکت و اقدامات موثری است که با کمک شهرداری و دیگر دستگاههای مسوول راه اندازی شده است.
حجتالاسلام والمسلمین اسدالله جعفری ایجاد و راه اندازی این مجتمع چند بعدی را گامی مهم در راستای تحقق اهداف سند تحول قوه قضاییه برشمرد.
به گفته وی در دستگاه قضایی استان طرحهای مهم دیگری از جمله طرح «نماد» و «زنگ قانون» ویژه دانشآموزان با حضور بیش از ۶۰ نفر از کارشناسان دستگاه قضایی در مدارس اجرا میشود.
شهردار اصفهان نیز گفت: یکی از رسالتهای شهرداری به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی، حضور موثر در عرصههای اجتماعی است.
علی قاسم زاده افزود: بخشی از مشکلات در کشور، متاثر از ناهماهنگی بین دستگاهی است و این در حالیست که ظرفیت قانونی، امکانات و منابع وجود دارد ولی درست هماهنگ نمیشود.
وی خاطرنشان کرد: در اصفهان، استاندار، مدیریت، هماهنگی و همگرایی لازم را ایجاد کرده و دستگاه قضایی نیز نگاهی همگرایانه برای حل مسائل دارد که یکی از میوههای این همگرایی همین فرصت خدمتی است که در مجتمع شوق زندگی ایجاد شده است.
مدیرکل بهزیستی اصفهان نیز گفت: سازمان بهزیستی به عنوان متولی امر خدمات سلامت اجتماعی بر تکلیف سازمانی خود برای ارائه خدمت به افراد جامعه در هر نقطه و زمانی تاکید دارد.
سمیه کریمی افزود: مجتمع شوق زندگی نه فقط یک ساختار و فضای فیزیکی بلکه یک نماد همدلی برای این استان است که دستگاههای مختلف در کنار هم قرار گرفتند تا به مردم خدمت ارائه کنند.
وی، دستور دادستان و همکاری شهرداری در اختصاص فضا برای ساخت این مجتمع را مورد تقدیر قرار داد و گفت: در بهزیستی در چند ماهه اخیر، بالغ بر یکهزار و هفت مورد دستورات قضایی انجام شده است.
وی تاکید کرد: هدف بهزیستی، ارائه خدمت فوری، تخصصی و بههنگام است که با ایجاد مجتمع شوق زندگی با وجود چالشها و مشکلات، میتوان خدمات بهتری به مردم ارائه داد.
به گزارش ایرنا، راه اندازی «مجتمع شوق زندگی» در اصفهان با نگاه خانواده محور، افتراقی، تخصصی، تجمیعی، مشارکت محورانه و فرا قضایی و به منظور تسریع در روند پرونده های قضایی مربوط به کودکان و برگرداندن کودک از خیابان و کار خیابانی به چرخه حیات زندگی سالم با مشارکت همه دستگاه ها به ویژه بهزیستی هدف گذاری شده است.