تصادف در فهرج با ۵ کشته و ۱۴ مصدوم/چند مامور پلیس در جمع حادثهدیدگان

ایرنا/ کرمان- ایرنا- رییس اورژانس پیشبیمارستانی بم از برخورد یک خودرو ۴۰۵ با موتورسیکلت در فهرج کرمان خبر داد و گفت: بعد از جمع شدن جمعیت در محل حادثه یک خودرو دیگر با آنان برخورد کرد که منجر به جان باختن پنج نفر و مصدومیت ۱۴ از افراد حاضر از جمله چند مامور انتظامی که برای بررسی صحنه آنجا حضور داشتند شد.
دکتر حمید بارانی صبح سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شب گذشته ساعت ۲۳:۲۹ دقیقه یک دستگاه پژو ۴۰۵ با یک موتورسیکلت در جاده فهرج جاده فرعی عزیزآباد به سمت فهرج ( شرق کرمان) برخورد می کند که منجر به مرگ راکب موتور می شود.
وی با بیان اینکه حال برخی مصدومان نامساعد گزارش شده اظهار داشت: بعد از رخداد تصادف عوامل اورژانس و نیروهای پلیس نیز در صحنه حضور پیدا می کنند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی بم ادامه داد: بعد از جمع شدن جمعیت حاضر در صحنه یک خودرو با عوامل حاضر در صحنه و خودروهای پارک شده در حاشیه جاده برخورد می کند.
وی اظهار داشت: بلافاصله بعد از رخداد این حادثه پنج کد آمبولانس به محل حادثه اعزام و مصدومان به بیمارستان پاستور بم منتقل می شوند.
شنیدهها حاکی از جان باختن یک مامور و مصدومیت سه نفر دیگر از عوامل پلیس شدند.