علت کیفیت نامطلوب غذای دانشجویان مشخص شد

ایرنا/ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کیفیت غذاهای دانشجویان خوب نبوده، گفت: علت این بود که دانشگاهها به پیمانکاران بدهکار بودند و آنها نیز خدمات خوبی ارایه نمیدادند.
مسعود حبیبی روز چهارشنبه در نشست خبری که در وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: دولت از محل صندوق توسعه ارزی، اعتباری را در اختیار وزارت بهداشت قرار داد که دانشگاه ها بدهی پیمانکاران را پرداخت کردند و حالا فرصتی ایجاد شد تا نظارت بر تغذیه دانشجویی را قوی تر کنیم.
وی با تاکید بر برخورد با عواملی که منجر به بی کیفیتی غذای دانشجویان می شود، گفت: موارد متعددی در دانشگاه هایی از جمله کاشان و زاهدان درباره اعتصاب برای بی کیفیتی غذا و مسمومیت گزارش شده بود که رسیدگی شده و نظارت ها بر سلامت تغذیه دانشجویان تشدید کرده ایم.
وی در ادامه به تخت های نیمه تمام خوابگاهی اشاره کرد و گفت: ساخت ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه تمام است که سعی داریم با استفاده از ظرفیت خیرین در احداث خوابگاههای دانشجویی بتوانیم سریعتر پروژه های نیمه تمام را به پایان برده و بهره برداری شوند.
حبیبی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت خوابگاه های دانشجویی می تواند بسیاری از کمبودها و دغدغه های دانشجویان علوم پزشکی را برطرف کند.