نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد

ایسنا/ معاون مبارزه جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به دستگیری مردی به جرم قتل همسرش، گفت: این مرد در مشاجره با همسرش به خاطر خرید تلفن همراه، با دستان خود، همسرش را خفه کرد.

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری در این خصوص اظهار کرد: چندی پیش مرد جوانی، هراسان با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و اظهار داشت که برادرش در یک درگیری خانوادگی، همسر خودش را به قتل رسانده و در حال حاضر در منزلش حضور دارد.

وی افزود: بلافاصله با هماهنگی‌های انجام شده تیمی از مأموران کلانتری ۱۱۱ هفت چنار به محل حادثه اعزام شدند و در بررسی‌های انجام شده مشخص شد صاحبخانه که مردی جوان است همسر خود را خفه کرده و خود نیز با حالتی نامتعادل در گوشه‌ای از منزل نشسته است.

معاون مبارزه جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: بلافاصله بازپرس ویژه قتل به محل حادثه دعوت شد و پس از بررسی صحنه جرم پرونده را به کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع داد.

سرهنگ نثاری عنوان کرد: با حضور مأموران بررسی صحنه جرم در محل قتل و بررسی‌های انجام شده از وضعیت مقتول مشخص شد که قاتل وی را با دست خالی به قتل رسانده و مقتول بر اثر قطع مسیرهای شریان خونی به مغز دچار خفگی شده است.

وی افزود: با هماهنگی‌های انجام شده جسد مقتوله به پزشکی قانونی منتقل شد و متعاقبا متهم به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل و تحت بازجویی قرار گرفت که در نهایت لب به اعتراف گشود و پرده از راز این جنایت برداشت.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به این که متهم در اعترافات خود علت قتل را عصبانیت شدید و ناگهانی خود در مشاجره با همسرش بیان داشته، گفت: روز حادثه متهم از محل کار به منزل می آید؛ اما با فریادهای همسرش که از وی خرید گوشی تلفن همراه جدید خواستار بود مواجه شده و این مسئله به عصبانیت، مشاجره لفظی و در نهایت به درگیری منجر شده که در این درگیری با دستانش گردن همسر خود را چنان فشرده که منجر به مرگش شده است.

نثاری افزود: با این اعتراف پرونده در اختیار بازپرس شعبه دوم دادسرای جرائم جنایی قرار گرفت تا تعیین تکلیف قضایی در این خصوص صورت گیرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

00:00/00:00

مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد

مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد
00:00
00:00
مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد
1 / 1
مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره