نماد آخرین خبر

گروگانگیری به خاطر اختلاف مالی؛ ۳ آدم‌ربا زمین‌گیر شدند

منبع
تسنيم
بروزرسانی
گروگانگیری به خاطر اختلاف مالی؛ ۳ آدم‌ربا زمین‌گیر شدند

تسنیم/ سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری یک آدم ربا و رهایی گروگان در یک عملیات ویژه پلیسی خبر داد.

سرهنگ حسین مهرعلیان؛ سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت، اظهار کرد: روز گذشته خبری مبنی بر گروگانگیری با انگیزه مالی از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰به کلانتری ۱۱۹ مهرآباد اعلام، بلافاصله اقدامات اولیه در این راستا آغاز و موضوع با حساسیت ویژه ای توسط تیم عملیات کلانتری در دست اقدام قرار گرفت.

این مقام انتظامی بیان کرد: بررسی اولیه حکایت از آن داشت، آدم رباها ۳ مرد هستند که با تهدید سلاح سرد، فردی را گروگان گرفته طی تماس تلفنی با خانواده‌اش، درخواست وجه نقد در قبال آزادی گروگان را کرده‌اند.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری اظهارکرد : با حضور به موقع پلیس و تیم های تخصصی پلیس در محل گروگانگیری در یک عملیات منسجم پلیسی و ورود به محل، گروگانگیر ها زمینگیر و خلع سلاح شده و گروگان هم بدون آسیب صحیح و سالم آزاد شد.

سرهنگ مهرعلیان با اشاره به اینکه متهمان با انگیزه مالی اقدام به گروگانگیری کرده بودند، ادامه داد سرعت عمل پلیس در این ماموریت متهمان را غافلگیر نموده و قبل از انجام هر عکس العملی زمینگیر و دستگیر شدند.

وی گفت: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار کاراگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند و تحقیق در خصوص علت ادم ربایی در دستور کار پلیس قرار گرفت.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت در خاتمه بیان داشت: پلیس با کسانی که به هر دلیلی بخواهند موجب سلب امنیت و آرامش شهروندان شوند قاطعانه، برابر قانون برخورد خواهد کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره