نماد آخرین خبر

رئیس راهور فراجا: ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
رئیس راهور فراجا: ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است

ایرنا/ بهارستان - ایرنا - رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر لزوم ارتقای زیرساخت‌های خدمات ترافیکی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است گفت:مردم حق دارند از پلیسی منظم، مجهز و دارای ساختمان و تجهیزات مناسب بهره‌مند شوند و از این رو احداث مراکز آموزشی و خدماتی در حوزه راهور، گامی در جهت تحقق این حق شهروندی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیین کلنگ‌زنی ساختمان پلیس راهور شهرستان بهارستان روز دوشنبه با حضور سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا، سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران، مراد مرادی کرناچی فرماندار شهرستان، سید محمد میرزمانی شهردار گلستان و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.

این پروژه در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۹۴۲ مترمربع در شهر گلستان و در خیابان ایران پاک، انتهای میهن ۴ آغاز شده و قرار است در ۶ طبقه احداث شود و شامل بخش‌های اداری، آسایشگاه، سالن غذاخوری، سالن آزمون و سالن چندمنظوره خواهد بود و پس از بهره‌برداری نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات راهور و کاهش مشکلات ترافیکی منطقه ایفا می‌کند.

سردار حسینی در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، از دغدغه‌مندی و اهتمام مسئولان شهرستان بهارستان در حوزه‌های ترافیک، امنیت و خدمات شهری قدردانی کرد و گفت: از فرماندار محترم، شهردار، اعضای شورای شهر و فرمانده انتظامی غرب استان تهران صمیمانه تشکر می‌کنم که با روحیه همدلی در مسیر خدمت به مردم گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به آمار بالای تلفات جاده‌ای در کشور افزود: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است، اما نباید از این نکته غافل شویم که آموزش و تربیت رانندگان از درون شهرها آغاز می‌شود، شهر، محل یادگیری فرهنگ صحیح رانندگی است و باید زیرساخت‌های آن را تقویت کنیم.

رئیس پلیس راهور کشور تأکید کرد: اجرای قوانین، داشتن ابزار و تجهیزات کافی، و اصلاح رفتارهای ترافیکی از ارکان اصلی نظم و ایمنی در حوزه حمل‌ونقل است و ساختمان پلیس راهور شهرستان بهارستان قرار است محلی برای آموزش، آزمون، اجرای سیاست‌های فرهنگی پلیس و ارائه خدمات مؤثر در زمان صدور گواهینامه باشد.

سردار حسینی با تأکید بر لزوم نگاه به حقوق شهروندی در حوزه راهور گفت: مردم انتظار دارند پلیسی شایسته، تمیز، منظم و دارای تجهیزات مناسب در خدمتشان باشد و این حق طبیعی آن‌هاست، احداث این‌گونه مراکز، گامی مؤثر در پاسخ‌گویی به این انتظار منطقی و مشروع است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه‌جانبه مسئولان، این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد و موجبات ارتقای خدمت‌رسانی، نظم شهری و رضایتمندی مردم شریف شهرستان بهارستان را فراهم آورد.

شهرستان بهارستان در جنوب غرب استان تهران قرار دارد.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar