نماد آخرین خبر

36 مدرسه در جنگ ‌با اسرائیل آسیب ‌دید‌/ اجرای 720 پروژه مدرسه‌سازی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
36 مدرسه در جنگ ‌با اسرائیل آسیب ‌دید‌/ اجرای 720 پروژه مدرسه‌سازی

تسنیم/ معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: 36 مدرسه در تهران و برخی دیگر از استان ها آسیب جزئی دیده بودند که تعمیر آنها به انجام رسیده است.

- اخبار استانها -

حمیدرضا خانمحمدی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: ما به سرعت آسیب جزئی این مدارس که عمدتا شکستن شیشه‌ها و تخریب اندک بوده را ‌تعمیر کردیم تا مشکلی در فرآیند خدمات رسانی مدارس در فصل تابستان نداشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عمده این مدارس حوزه تصحیح امتحانات و برگزاری امتحانات تابستانی بود، همکاران ما در نوسازی مدارس سعی کردند تا تعمیرات جزئی و محدود را انجام دهند.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: امیدواریم بعد از این مشکل خاصی به وجود نیاید و کشور ما در امنیت و آرامش کامل به سر ببرد.

خانمحمدی در مورد کمبود مدرسه در شهرک های مسکن ملی نیز بیان کرد: در قانون شوراها و شهرداری ها به صراحت موضوع ساخت مدرسه در قبال فعالیت انبوه سازان تا 200 واحد مورد تاکید قرار گرفته و ضرورت دارد متولیان شهرک ها از انبوه سازان این مطالبه را پیگیری کنند.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در نهضت ملی مسکن نیز تفاهمنامه ای با راه و شهرسازی به امضا رسیده تا 50 درصد هزینه ساخت مدرسه را سازمان ملی زمین اختصاص داده و مابقی نیز از سوی نوسازی تامین شود تا ما بتوانیم در شهرک های مسکن ملی با جانمایی مناسب مدرسه احداث کنیم.

وی تصریح کرد: در 7 نقطه کشور نظیر ناحیه یک اردبیل با کمبود شدید سرانه آموشی روبرو هستیم که انتظار می رود در طرح نهضت مدرسه سازی این نارسائی ها برطرف شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در کشور 720 پروژه مدرسه‌سازی در حال احداث است که عمده این پروژه ها با مشارکت مردم اجرایی می شود، خاطرنشان کرد: با تاکید رئیس جمهور نهضت ملی مدرسه سازی با هدف توسعه عدالت آموزشی با مشارکت همه مردم انجام می شود که در استان ها خیرین و گروه های مردمی پای کار آمده اند تا در این حوزه مشارکت جدی را انجام دهند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: رئیس دولت چهاردهم الگویی شایسته در این حوزه ارائه کرده تا ما به صورت هیات امنایی بتوانیم در امر مدرسه سازی موفق عمل کنیم؛ رئیس جمهور در دو محور به آموزش و پرورش توجه دارد که بحث اول توسعه فضاهای آموزشی و تامین تجهیزات مورد نیاز است و بخش دوم نیز مربوط به کیفیت بخشی نظام آموزشی است.

وی بیان کرد: در سفر اخیری که رئیس جمهور به صورت غیررسمی به اردبیل داشتند افزایش ظرفیت ساخت و توسعه فضاهای آموزشی را در اردبیل مطرح کردند؛ در مرحله اول قرار بود بیش از یک هزار کلاس درس در این استان احداث شود که این تعداد به 3 هززار و 228 کلاس درس ارتقا یافته است؛ استان اردبیل فعالیت های خوبی را در شروع پروژه ها و ساماندهی گروه های مردمی داشته تا از همه ظرفیت ها برای بهبود شرایط موجود و ارتقای سرانه آموزشی استفاده کنند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از آغاز جانمایی زمین و شروع عملیات احداث واحدهای جدید آموزشی در استان خبر داد و اظهار کرد: برچیدن مدارس کانکسی و سنگی ناایمن و تخریبی جزو برنامه های اولویت دار در این استان است تا در مهرماه شاهد بهره برداری از 400 کلاس درس در این استان باشیم.

انتهای پیام/132/.





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره