طلاهایی که بهقیمت جان زن جوان تمام شد!

اعتماد/ زن۴۴ سالهای در یک منزل مسکونی در حالی با ضربات وحشتناک چاقو به قتل رسید که فرضیه جنایت به خاطر سرقت طلا قوت گرفته است.
حدود ساعت ۱۰ صبح روز گذشته نوجوانی به منزل خالهاش در خیابان شهید نامجو رفت اما ناگهان با جسد خونآلود وی روبه رو شد. طولی نکشید که با گزارش این ماجرا به عوامل انتظامی، قاضی ویژه قتل عمد مشهد در جریان این جنایت هولناک قرارگرفت و به همراه گروهی از کارآگاهان زبده دایره قتل عمد پلیس آگاهی عازم منزل مذکور شد. بررسی های مقدماتی نشان داد حدود ۱۲ ساعت از مرگ زن ۴۴ ساله گذشته است.
از سوی دیگر بنا به اظهارات خواهرزاده مقتول که مدعی بود خالهاش النگوهای طلا داشته است، فرضیه جنایی قتل با انگیزه سرقت طلا قوت گرفت و تلاش کارآگاهان با دستورهای ویژه قاضی وحید خاکشور برای شناسایی عامل یا عاملان این جنایت وحشتناک در حالی ادامه یافت که بررسی های بیشتر بیانگر آن بود که «مرضیه-پ» با یکی از خواهرانش در همین منزل مسکونی (محل وقوع قتل) زندگی می کرد اما خواهر وی به مسافرت چندروزه رفته بود که وی با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.