نماد آخرین خبر

رسیدگی به بیش از ۴۱ هزار پرونده درحوزه کالاهای اساسی/محکومیت ۱۱ هزار میلیارد ریالی متخلفان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
رسیدگی به بیش از ۴۱ هزار پرونده درحوزه کالاهای اساسی/محکومیت ۱۱ هزار میلیارد ریالی متخلفان

ایرنا/ تهران - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی گسترده به تخلفات در حوزه کالاهای اساسی طی پنج‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۴۱ هزار و ۱۱۳ پرونده مرتبط با کالاهای اساسی نظیر نان، برنج، قند، شکر، گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم‌مرغ و روغن مورد رسیدگی شده است.

به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، محمدحسن سرابیان روز دوشنبه در نشست خبری با اشاره به عملکرد آماری سازمان از ابتدای سال تا ۲۵ مرداد، اظهار کرد: در این مدت متخلفان در پرونده‌های مختلف در مجموع ۱۱ هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال محکومیت مالی داشته‌اند.

سرابیان درباره اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی در رسیدگی به پرونده‌های حوزه قاچاق کالاهای اساسی، افزود: ۶۶۴ فقره پرونده در این حوزه بررسی شده که منجر به صدور محکومیت‌هایی به ارزش ۲ هزار و ۲۶۱ میلیارد ریال شده است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات به افزایش فعالیت‌های میدانی سازمان نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت ۱۲ هزار و ۳۱۱ گشت مشترک در سراسر کشور اعزام شده و پنج هزار و ۱۳۶ شکایت مردمی از طریق سامانه الکترونیکی میز خدمت ۱۳۵ ثبت شده است؛ شکایاتی که بدون نیاز به مراجعه حضوری و با هدف تسهیل ارتباط مردم با سازمان پیگیری شده‌اند.

تمرکز بر پایش بازار و هدفمندسازی نظارت‌ها

سرابیان به اقدامات نظارتی و پایش مستمر بازار اشاره کرد و گفت: تقویت گشت‌های مشترک، استفاده از ظرفیت شعب سیار، آموزش و انسجام‌بخشی به ضابطان و ناظران و تمرکز بر حوزه‌های اولویت‌دار از جمله اقدامات راهبردی سازمان در این مدت بوده است.

وی از رصد مستمر قیمت‌ها و ارائه پیشنهادهای عملیاتی به نهادهای تصمیم‌گیر خبر داد و افزود: جلسات کمیته اقدام مشترک در سطح ملی و استانی به‌طور ویژه به موضوع تنظیم بازار کالاهای اساسی از جمله روغن، برنج و نان اختصاص یافته است.

همکاری‌های بین‌بخشی و مشارکت مردمی در تنظیم بازار

سرابیان از راه‌اندازی سامانه ناظرین افتخاری و برگزاری نشست‌های مشترک با NGO ها و تشکل‌های مردمی با هدف جلب مشارکت آنها در نظارت بر بازار خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی، پلیسی و توان ضابطان خاص و عام، نقش مهمی در کشف تخلفات بازار ایفا کرده است.

وی از بررسی وضعیت دریافت‌کنندگان ارز ترجیحی با مشارکت بانک مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی در کمیته اقدام مشترک خبر داد و بر اهمیت اطلاع‌رسانی عمومی برای ایجاد امنیت روانی در فضای بازار تاکید کرد.

ادامه دارد...





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر