نماد آخرین خبر

انهدام باند کلاهبرداری در تهران

منبع
تسنيم
بروزرسانی
انهدام باند کلاهبرداری در تهران

تسنیم/ فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی فاتب با اشاره به انهدام یک باند کلاهبرداری در حوزه خرید و فروش خودرو، گفت: این پرونده 20 شاکی دارد و میزان کلاهبرداری 500 میلیارد ریال برآورد شده است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ کارآگاه وحید ذاکری اظهار کرد: با شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر انجام کلاهبرداری در خرید و فروش خودرو توسط شرکتی در این حوزه، رسیدگی به این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

این مقام انتظامی عنوان داشت: کارآگاهان با انجام تحقیقات از شاکیان متوجه شدند متهم به نام «…» با دایر کردن یک شرکت صوری بدون داشتن هیچ‌گونه مجوز از مراجع مربوطه و با تبلیغات در فضای مجازی و سایت دیوار، وعده واگذاری و تحویل خودروهای خارجی در انواع مختلف به شهروندان داده است.

وی تصریح کرد: با انجام تحقیقات در راستای نحوه و چگونگی فعالیت متهم، به صورت نامحسوس اقدامات لازم انجام شد و مشخص شد این افراد صرفاً با تنظیم قراردادهای مرتبط با شرکت مذکور، وعده فروش و واگذاری خودرو با قیمت پایین و در فرصت محدود به اشخاص داده و به این ترتیب اقدام به دریافت مبالغ از شهروندان کرده‌اند. این مبالغ به حساب‌های خود و کارمندان شرکت واریز شده و با مراجعه اشخاص در زمان تحویل خودرو مشخص شد هیچ خودرویی در کار نبوده و متهمان صرفاً به این طریق موفق به اخذ مبالغ هنگفتی شده‌اند.

فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت افزود: کارآگاهان با هماهنگی مرجع قضایی به آدرس شرکت مراجعه و ضمن بررسی مدارک فعالیت متهمان، مشخص شد سه نفر دیگر نیز در انجام اقدامات مجرمانه کلاهبرداری با متهم ردیف اول به عنوان معاونت در جرم همدستی می‌کنند. نهایتاً با صدور دستور قضایی، شرکت مورد نظر پلمب و هر چهار متهم دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند.

ذاکری افزود: در تحقیقات انجام شده توسط کارآگاهان و همچنین مواجهه حضوری با شاکیان، متهمان به جرم خود اعتراف کرده و پس از تکمیل پرونده، راهی دادسرا شده و با قرار وثیقه به زندان منتقل شدند.

رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: در بررسی پرونده‌های مطروحه مشخص شد این متهمان در پرونده‌های دیگر نیز جرائم مشابه دارند. تاکنون 20 تن از شاکیان شناسایی شده و میزان مبلغ کلاهبرداری 500 میلیارد ریال است. پرونده کماکان در راستای شناسایی سایر شاکیان ادامه دارد.

انتهای پیام/





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره