نماد آخرین خبر

تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از 2هزار مالخر حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از 2هزار مالخر حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی

تسنیم/ رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به ضربه سنگین پلیس آگاهی به شبکه‌های مالخری کشور از تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از 2 هزار مالخر حرفه‌ای در کشور خبر داد.

سردار محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: در ادامه اجرای راهبرد "انهدام زنجیره اقتصادی سرقت" پلیس آگاهی با تشکیل بانک اطلاعاتی مالخران اجرای طرح‌های هفتگی و هوشمندسازی فرایندهای نظارتی توانست طی 8 ماهه نخست سال 1404 ضربات گسترده و بی‌سابقه‌ای به شبکه‌های خرید و فروش اموال مسروقه وارد کند اقداماتی که نقش تعیین کننده‌ای در کاهش سرقت‌های خرد و سازمان یافته در سطح کشور داشته است.
وی افزود: بر اساس گزارش‌های اعلامی از معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در 8 ماهه نخست سال جاری اطلاعات حدود 2 هزار و 180 مالخر حرفه‌ای ثبت شد، بانک اطلاعاتی که اکنون به یکی از مهم‌ترین ابزارهای هوشمندسازی و پیشگیری از باز تولید جرم در کشور تبدیل شده است.
رئیس پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: از مهم‌ترین اقدامات ساختاری پلیس آگاهی در این دوره قرار دادن مالخران در لیست سیاه و پلتفرم سایت‌های معتبر خرید و فروش کالا می‌باشد اقدامی که مانع از فعالیت آنلاین این افراد ثبت آگاهی و عرضه کالای مشکوک می‌شود و همچنین مالخران حرفه‌ای در لیست ممنوعیت صدور و تمدید جواز کسب قرار گرفته‌اند.
این مقام ارشد انتظامی همچنین خاطر نشان کرد: در کنار این اقدامات طرح مهم "هر پرونده یک مالخر" نیز اجرا شد که موجب شناسایی دقیق هر مالخر مرتبط با هر پرونده سرقت و برخورد مستقل با آن ها شده است.
سردار قنبری در ادامه گفت: گسترش بانک اطلاعاتی، عملیات‌های میدانی هدفمند و محدودسازی فعالیت مالخران در فضای حقیقی و مجازی سه ضلع راهبرد جدید پلیس آگاهی است که امروز نتایج آن در کاهش محسوس وقوع سرقت‌ها به خوبی دیده می‌شود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله