1. برگزیده
جامعه و حوادث

قتل بی‌گناه یک دختر جوان در میانه دعوای دسته‌جمعی چند پسر

منبع
اعتماد
بروزرسانی
قتل بی‌گناه یک دختر جوان در میانه دعوای دسته‌جمعی چند پسر

اعتماد/ درگیری بین چند پسر جوان باعث شد دختری که نقشی در این درگیری نداشت هدف اصابت گلوله قرار بگیرد و جانش را از دست بدهد. متهمان این پرونده در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفتند.

این دختر که الهام نام دارد میان دو گروه از پسران که با هم از قبل اختلاف داشتند قرار گرفت و با برخورد تیر به سینه‌اش جان خود را از دست داد.
فروردین یک سال پیش به پلیس گزارش شد دختر جوانی که مجروح بود، در بیمارستان شهدای تجریش جانش را از دست داده است. وقتی ماموران به محل رفتند، متوجه شدند درگیری بین دو گروه از پسران بوده و این دختر نقشی در درگیری نداشته است.
پلیس متوجه شد ضارب به نام بهنام بعد از اینکه متوجه وضعیت الهام می‌شود، به سمت مرزهای ایران می‌رود و قصد خروج از کشور داشته که موفق نمی‌شود و ماموران او را دستگیر می‌کنند.
متهم مدعی شد سلاح متعلق به او نیست و ضارب هم کسی دیگر است. با این حال با توجه به مدارک به‌دست‌آمده، پلیس بهنام را به عنوان متهم اصلی و فردی به نام شایان را به اتهام حمل سلاح غیرمجاز بازداشت کرد.
پرونده بعد از تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست برای رسیدگی به شعبه 10 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی، مادر الهام درخواست قصاص کرد. وقتی نوبت به متهم ردیف اول رسید، او گفت: اتهام قتل را قبول ندارم چون من ضارب نبودم. ما گروهی دختر و پسر جوان بودیم که خانه‌ای را در دربند اجاره کردیم و می‌خواستیم دو روز آنجا بمانیم. یکی دو ساعت قبل از حادثه با هم پارک رفته بودیم و قلیان کشیدیم. عصر به خانه برگشتیم اما چون هنوز وسایل در پارک بود، دوباره به آنجا برگشتیم. وسایل را برداشتیم و همین که می‌خواستیم به خانه بیاوریم چند نفر به ما حمله کردند.
متهم گفت: کسانی که به ما حمله کردند در واقع با شایان مشکل داشتند و به همین دلیل ما را تعقیب کرده بودند. ما درگیر شدیم. یکی از کسانی که به ما حمله کرده بود اسلحه شکاری داشت. من حین فرار از روی دیوار پریدم. یکدفعه دیدم همان کسی که اسلحه دارد بالای سر من است.  لوله تفنگش را گرفتم ولی نتوانستم کاری بکنم. فقط او را پرت کرد که حین کشمکش ما یک گلوله هم شلیک کرد. به سمت شایان رفتم. او را به‌شدت کتک زده بودند و غرق در خون بود. از دیدن این صحنه ناراحت شدم، خواستم کمک کنم که ناگهان دیدم یکی از مهاجمان گفت دختری تیر خورده است.
او ادامه داد: افراد طرف مقابل شلیک کرده بودند و من شلیک نکرده بودم. بعد الهام را به بیمارستان بردیم و من به سمت مرز رفتم.
بعد از گفته‌های متهم، شایان در جایگاه حاضر شد و گفت: اتهام را قبول ندارم. اسلحه مال من نبود. هرچه در تحقیقات مقدماتی گفته شده غلط است. اسلحه به من و بهنام ربطی نداشت و ضاربان ما نبودیم. درخواست برائت دارم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره