1. برگزیده
جامعه و حوادث

دستگیری عامل ارسال اطلاعات به خارج از کشور

منبع
تسنيم
بروزرسانی
دستگیری عامل ارسال اطلاعات به خارج از کشور

تسنیم/مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری عامل ارسال اطلاعات به خارج از کشور خبر داد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ اعلام کرد:مأمورین پلیس اطلاعات فاتب با تکیه بر اشراف اطلاعاتی و رصدهای فنی مستمر، متوجه شکل‌گیری ارتباط غیرمتعارف بین فردی مشخص و خارج از کشور در بستر فضای مجازی شدند.
بررسی‌های اطلاعاتی نشان داد سوژه مورد نظر با اتخاذ شیوه‌های پوششی، ضمن حضور در مراکز اقتصادی، اقدام به گردآوری و دسته‌بندی موضوعات مرتبط با حوزه‌های حساس و تأثیرگذار در کشور می‌کند.
این فرد اطلاعات مربوط به نقاط حساس/مناطق هدف و همچنین برخی داده‌های مرتبط با وضعیت اقتصادی بازار در حوزه‌های مختلف را جمع‌آوری کرده و سپس از مسیرهای ارتباطی تعیین‌شده، آن را به سرپل خود در کشور امارات ارسال می‌نماید.
بر همین اساس، پس از تکمیل ادله و مستندات و با رعایت اصول امنیتی عملیات، مأمورین پلیس در یک اقدام هماهنگ و برنامه‌ریزی‌شده، نسبت به دستگیری متهم و ضبط مدارک و مستندات مرتبط با فعالیت مجرمانه وی اقدام کردند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا

🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

آخرین خبر | دستگیری عامل ارسال اطلاعات به خارج از کشور