نماد آخرین خبر

هری کین سوپر گل اولیسه را دزدید!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
هری کین سوپر گل اولیسه را دزدید!

ورزش 3/نیمه نخست دیدار بایرن مونیخ و گلادباخ از هفته سی و سوم رقابت‌های بوندسلیگا در ورزشگاه آلیانز آرنا با پیروزی ۱-۰ شاگردان ونسان کمپانی به پایان رسید و حالا آنها تنها یک نیمه با ثبت یک پیروزی خانگی دیگر فاصله دارند.
مهم‌ترین اتفاق نیمه نخست این دیدار کم‌موقعیت، گل به ثمر رسیده باواریایی‌ها در دقیقه ۳۱ بود که به نوعی یکی از بزرگ‌ترین خوش شانسی‌های هری کین در دوران حرفه‌ای او رقم خورد.
در شرایطی که بازیکنان گلادباخ با دفاع چند لایه تمام روزنه‌های نفوذ را به روی مهاجمان زهردار بایرن بسته بودند، میشل اولیسه جوان در سی‌ و یکمین دقیقه بازی در نزدیکی خط عرضی زمین گلادباخ صاحب توپ شد.
ستاره فرانسوی این فصل باواریایی‌ها بعد از صاحب توپ شدن با حرکت به سمت محوطه جریمه حریف و از پیش‌روی برداشتن مدافعان گلادباخ، ضربه پای چپ تماشایی خود را به سمت دروازه میهمان روانه کرد که شوت مهارنشدنی او در بین راه با برخورد اتفاقی به سر هری کین تغییر جهت داد و بدین شکل وارد دروازه گلادباخ شد تا بایرن ۱-۰ پیش بیفتد.
در شرایطی که تمام بازیکنان بایرن برای برپایی جشن شادی بعد از گل به سمت اولیسه رفتند و کارگردان پخش تلویزیونی نیز اولیسه را به عنوان زننده این گل تماشایی نشان می‌داد اما تنها گل بایرن در نیمه اول به نام هری کین ثبت شد.
این بیست و پنجمین گل فصل هری‌کین در رقابت‌های این فصل بوندسلیگا بود که می‌توان آن را یکی‌ از ساده‌ترین گل‌های دوران حرفه‌ای او قلمداد کرد. ضمن آنکه سهم اولیسه از حرکت و ضربه تماشایی‌اش تنها ثبت یک پاس گل اتفاقی برای بهترین گل‌زن این فصل بوندسلیگا بود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره