نماد آخرین خبر

فاجعه برای رئال؛ ۲۳ دقیقه غیبت در زمین بارسا!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فاجعه برای رئال؛ ۲۳ دقیقه غیبت در زمین بارسا!

ورزش 3/ عملکرد نه چندان خوب بازیکنان رئال مادرید در ال‌کلاسیکو با آمارهایی باورنکردنی همراه شده است.
 بارسلونا بار دیگر رئال مادرید را شکست داد و این‌ بار با نتیجه ۳-۴ موفق به انجام این کار شد تا چهارمین ال‌کلاسیکوی پیاپی را نیز با پیروزی پشت سر گذاشته باشد. تیم تحت هدایت هانسی فلیک با بازگشتی تماشایی در نیمه اول برتری را در این بازی از آن خودش کرد.
کهکشانی‌ها بازی را با دبل امباپه و برتری ۰-۲ آغاز کردند، اما آبی‌ و اناری‌ها در یک بازه ۱۵ دقیقه‌ای با حداکثر کارایی و نمایش فوتبالی درخشان نتیجه را به سود خودشان برگرداندند. اریک گارسیا، لامین یامال و رافینیا گلزنان بارسا در این بازگشت تاریخی بودند و برتری مطلق تیم‌شان در آن بازه از بازی را به رخ کشیدند.
نمونه‌ای آشکار از سلطه بارسلونا در جریان این بازگشت درخشان این بود که پس از گل دوم امباپه که در دقیقه ۱۳:۳۹ با پاس وینیسیوس به ثمر رسید، رئال مادرید تا دقیقه ۳۷:۳۲ نتوانست حتی یک بار توپ را در نیمه زمین بارسا لمس کند، یعنی نزدیک به ۲۳ دقیقه.
در آن زمان که نتیجه ۲-۳ به سود بارسا بود، ضربه سر جود بلینگام با کنترل پدری همراه شد. اولین پاس باکیفیت رئال در نیمه زمین بارسلونا نیز تا دقیقه ۴۰:۰۵ به‌ تعویق افتاد که در آن آسنسیو با ارسال طولی وینیسیوس را صاحب توپ کرد اما این بازیکن برزیلی نتوانست کنترل مناسبی روی توپ داشته باشد.


در این بازه زمانی، بارسلونا نمایش خیره‌کننده‌ای را ارائه کرد و رئال مادرید را در زمین خودش حبس کرد. شاگردان کارلو آنچلوتی پس از شروع خوب‌شان دیگر نتوانستند تهدیدی جدی روی دروازه شزنی ایجاد کنند.
برتری بارسا تنها به مالکیت توپ و خلق موقعیت محدود نمی‌شد. بازیکنان بارسا مجموعاً ۱۰۸ کیلومتر در این دیدار دویدند، در حالی که بازیکنان رئال تنها ۹۸ کیلومتر را طی کردند. این آمار نه‌ تنها اختلاف تلاش فیزیکی را نشان می‌دهد، بلکه ضعف محسوس تیم آنچلوتی را در این دیدار حساس در مونتجوئیک به‌ خوبی به نمایش می‌گذارد. جالب اینجا است که این میزان دوندگی یکی از پایین‌ترین آمارهای رئال در فصل جاری لالیگا به حساب می‌آید.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره