نماد آخرین خبر

کواچ: بدون تغییر آماده صعود به سی‌ال می‌شویم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
کواچ: بدون تغییر آماده صعود به سی‌ال می‌شویم

ورزش 3/دورتموند در هفته پایانی رقابت‌های بوندسلیگا در خانه میزبان هولشتاین کیل خواهد بود و شاگردان نیکو کواچ با توجه به حساسیت جدول، چاره‌ای جز کسب پیروزی برابر میهمان انتهای جدولی و امیدوار ماندن به شکست یا مساوی فرایبورگ در بازی هم‌زمان نخواهند داشت. در جدول فعلی بوندسلیگا، دورتموند با ۵۴ امتیاز در رتبه پنجم قرار گرفته و فرایبورگ یک پله بالاتر را ۵۵ امتیاز ایستاده است.
نیکو کواچ در کنفرانس خبری قبل از بازی گفت:" مسئله روز شنبه به خودمان بستگی دارد. نباید به نتیجه فرایبورگ نگاه کنیم چون سرنوشت ما در دست خودمان است.
ما باید از هر چیزی که در هفته‌های اخیر ما را قوی کرده است، بهره ببریم. می‌دانیم که مسابقه سختی خواهد بود. ما در هفته‌های اخیر کارهای درست زیادی انجام داده‌ایم و نیازی به ایجاد تغییرات اساسی در روند آماده‌سازی‌ نداریم.
ما هر مسابقه را به عنوان یک فینال در نظر می‌گیریم و بازی شنبه آخرین فینال خانگی ما است. ما می‌خواهیم از همان لحظه اول مقابل هولشتاین کیل به قصد پیروزی وارد زمین شویم و آن قدم آخر را برداریم. هدف مشخص، صعود به لیگ قهرمانان اروپا است.
این حس خوبی است. ما مدت‌هاست که برای آن تلاش می‌کنیم و اکنون نوبت به برداشتن گام نهایی است.»
آخرین شرایط غایبان دورتموند 

علاوه بر نیکو شلوتربک و ماکسیمیلیان بایر، پاسکال گراس محروم را نیز به دلیل محرومیت در اختیار نخواهیم داشت.
در مورد رامی بن‌سبعینی اما هیچ مشکلی نیست، رامی در تمام جلسات تمرینی شرکت کرده است."


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره