نماد آخرین خبر

مدیرعامل مس با امام جمعه رفسنجان دیدار کرد

منبع
مهر
بروزرسانی
مدیرعامل مس با امام جمعه رفسنجان دیدار کرد

مهر/ مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان و امام جمعه این شهر بر موفقیت تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده لیگ برتر تاکید کردند.
محمد مومنی مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان با حضور در دفتر حجت الاسلام اصغر عسکری امام جمعه رفسنجان با ایشان دیدار و گفت وگو کرد.
در این دیدار مومنی در خصوص عملکرد باشگاه مس رفسنجان در مدت حضور خود توضیح داد و از تلاش های صورت گرفته برای ماندن تیم فوتبال مس رفسنجان در لیگ برتر گفت.
همچنین مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان از برنامه های این باشگاه برای موفقیت در لیگ بیست و پنجم گفت و اعلام کرد که مس با قدرت تمام وارد مسابقات خواهد شد.
حجت الاسلام اصغر عسکری نیز در این دیدار خطاب به مومنی گفت: آموزش و تربیت فرزندان رفسنجان برای آینده این شهر بسیار مهم است و امیدوارم مدیران باشگاه در این خصوص برنامه ریزی دقیقی انجام دهند.
وی ادامه داد: فرزندان رفسنجان آینده این شهر هستند و باید از همین حالا آنها را آماده حضور در عرصه های مختلف کنیم.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره