نماد آخرین خبر

پیام بهترین دفاع راست جهان برای پی‌اس‌جی

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
پیام بهترین دفاع راست جهان برای پی‌اس‌جی

ورزش 3/اشرف حکیمی، با گلی که مقابل سیاتل ساوندرز در جام جهانی باشگاه‌ها به ثمر رساند، بار دیگر ثابت کرد که بهترین دفاع راست جهان است.

اشرف با مشارکت در ۲۴ گل (۱۰ گل و ۱۴ پاس گل) در این فصل، نقش کلیدی در موفقیت‌های پاری‌سن‌ژرمن  داشته است. با این حال، تصویر خستگی او در بازی مقابل سیاتل، که در فرانسه بازتاب گسترده‌ای داشت، نشان داد که پاریس باید در بازار نقل‌وانتقالات برای او جانشینی مناسب پیدا کند.
حکیمی، با انرژی بی‌پایان و بازی‌سازی از سمت راست، تحت هدایت لوئیس انریکه به یکی از ستون‌های اصلی تیم تبدیل شده است.
لوئیس انریکه، که از سال ۲۰۲۱ پس از انتقال ۶۰ میلیون یورویی حکیمی از اینتر به پی اس جی هدایت او را بر عهده گرفت، نقش مهمی در پیشرفت این بازیکن داشته است. انریکه حکیمی را از یک دفاع راست سنتی به یک مهاجم تمام‌عیار تبدیل کرده که با نفوذهایش هر خط دفاعی را تهدید می‌کند.

خود حکیمی درباره مربی‌اش می‌گوید: «با انریکه به سطحی رسیدم که در عمرم تجربه نکرده بودم.» انریکه نیز با طنز گفته که حکیمی تنها وقتی توپ در اختیار دوناروما است، دفاع می‌کند!
رابطه نزدیک حکیمی و انریکه، همراه با عملکرد درخشان او، باعث شد پاریس قراردادش را تا ۲۰۲۹ تمدید کند. پیش از آمدن انریکه، حکیمی به دلیل دوستی نزدیک با امباپه و تردید درباره آینده‌اش، به ترک پاریس فکر می‌کرد. اما تحول او تحت نظر انریکه، او را به بازیکنی کلیدی و حتی کاپیتان تیم در تابستان گذشته تبدیل کرد. آمار درخشان او و تأثیرش در قهرمانی پاریس در لیگ قهرمانان، در آفریقا حتی کارزاری برای نامزدی او برای توپ طلا به راه انداخت. با این حال، حجم بالای بازی‌ها و نبود جانشین مناسب، زنگ خطری برای پی اس جی است تا برای حفظ درخشش حکیمی اقدام کند. انریکه حالا باید جدی‌تر به فکر ذخیره‌ای باکیفیت برای اشرف باشد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره