نماد آخرین خبر

فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد

منبع
فارس
بروزرسانی
فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد

فارس/نشریه معتبر انگلیسی از شکست پروژه بزرگ تجاری فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) با همکاری رئیس جمهور آمریکا خبر داد.
 چرخه مالی ۲۱ میلیارد دلاری شعار ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها بنا به گزارش امروز(سه‌شنبه) نشریه اتلتیک به دلیل استقبال کم تماشاگران و اسپانسرها با درآمد تنها یک میلیارد دلار برای فیفا آن هم از حق پخش با شکست مواجه شده است.تفاوت چرخه مالی وعده داده شده توسط ترامپ با واقعیت از زمین تا آسمان است.
رئیس جمهور آمریکا قبل از آغاز این تورنمنت با حضور جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا یک شوی تبلیغاتی برگزار کرد و وعده داد باشکوه‌ترین مسابقات تاریخ جام باشگاه‌ها را شاهد خواهند بود.
نشریه انگلیسی می‌نویسد که فیفا برای این مسابقات یک میلیارد دلار جایزه با کمک دولت آمریکا گذاشته اما تا نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها تقریبا نیمی از برنامه‌هایشان اجرا نشده است.براساس گزارش شبکه ESPN، دولت آمریکا و فیفا تنها از بلیت فروشی مرحله گروهی که یک میلیون صندلی داشته بیش از ۶۰ میلیون دلار ضرر کرده و این تورنمنت ضعیف باعث شده تا درآمد تجاری این کشور در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ هم به خطر بیفتد.#ترامپ 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره