نماد آخرین خبر

پیام قاطع آرائوخو در بازگشت به بارسا

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
پیام قاطع آرائوخو در بازگشت به بارسا

ورزش 3/رونالد آرائوخو، مدافع بارسلونا، یک هفته پیش از پایان مهلت بند آزادسازی‌اش، به تمرینات بازگشت و صریح از آینده‌اش حرف زد.
ستاره اروگوئه‌ای در پاسخ به سؤال درباره ادامه حضورش قاطعانه گفت: «از نظر من، بله.»

آرائوخو روز چهارشنبه تمرینات خود را در مجموعه ورزشی بارسلونا آغاز کرد، با وجود اینکه هانسی فلیک به بازیکنان تا یکشنبه مرخصی داده بود. این اقدام نشان‌دهنده آمادگی او برای فصل 26-2025 است.

بازگشت زودهنگام آرائوخو بیانیه‌ای روشن از نیت اوست، به‌ویژه با توجه به اینکه بند آزادسازی قراردادش هفته آینده، در 15 جولای، به پایان می‌رسد.



دکو، مدیر ورزشی بارسلونا، نیز در اواخر ژوئن اعلام کرده بود که جدایی این بازیکن اروگوئه‌ای در برنامه‌های باشگاه نیست: «رونالد قصد جدایی ندارد. او می‌خواهد به بهترین سطح خود بازگردد.»

تا روز سه‌شنبه، بند فسخ قرارداد این مدافع بین 60 تا 70 میلیون یورو است، اما از 15 جولای به یک میلیارد یورو افزایش خواهد یافت. آرائوخو در ماه می فصل سختی را به پایان رساند و پس از مصدومیتی که در جریان کوپا آمه‌ریکا برای تیم ملی‌اش داشت، نتوانسته بود پیش‌فصل را به‌صورت عادی آغاز کند. 

این مدافع اروگوئه‌ای در اواخر ژانویه قرارداد خود را تا سال 2031 تمدید کرد، در حالی که شایعات متعددی درباره جدایی‌اش در نقل‌وانتقالات زمستانی مطرح بود. یوونتوس به او علاقه نشان داد و حتی پیشنهادی ارائه کرد که بارسلونا آن را به دلیل ناکافی بودن رد کرد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره