نماد آخرین خبر

توافق بازیکنی که قرار بود خرید اول پرسپولیس باشد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
توافق بازیکنی که قرار بود خرید اول پرسپولیس باشد

ورزش 3/فلورن هادردونای قرارداد خود را با آلانیااسپور تمدید کرد تا حضورش در فوتبال ترکیه ادامه پیدا کند.
باشگاه آلانیااسپور قرارداد فلورن هادردونای، مدافع راست ملی‌پوش کوزوویی خود را به مدت دو سال تمدید کرد. این بازیکن سوئیسی‌الاصل که از فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۴ برای آلانیا بازی می‌کند، فصل گذشته عملکرد درخشانی داشت و به یکی از مهره‌های کلیدی تیمش تبدیل شد.

هادردونای مدتی قبل در آستانه پیوستن به پرسپولیس قرار داشت و حتی مذاکرات و توافقاتی اولیه بین طرفین صورت گرفته بود، اما بر سر نحوه پرداخت با سرخ‌ها به توافق نهایی نرسید و در ادامه نیز با شروع جنگ در منطقه از انتقال به پرسپولیس صرف نظر کرد.

حالا امروز باشگاه آلانیااسپور با انتشار بیانیه‌ای ضمن آرزوی موفقیت برای هادردونای در فصل پیش‌رو، خبر تمدید قرارداد او را به عنوان یک خبر خوش برای هوادارانش اعلام کرد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره