بیانیه رسمی تراشتگن؛ خداحافظی 3 ماهه با بارسا

ورزش 3/مارک آندره تراشتگن با انتشار بیانیهای اعلام کرد که دوباره زیر تیغ جراحی خواهد رفت.
به این ترتیب دروازهبان بارسلونا حدود سه ماه غایب خواهد بود. مارک آندره تراشتگن یکی از چهرههای برجسته تابستان بارسلونا بوده است، هم به دلیل گمانهزنیها درباره آیندهاش در این تیم و هم به دلیل لزوم تصمیمگیری درباره مشکلات کمرش: انتخاب بین جراحی دوباره یا ادامه درمان محافظهکارانه.
حالا او تصمیم خود را اعلام کرده است و مسیر جراحی را انتخاب کرده و حدود سه ماه از میادین دور خواهد بود.
تراشتگن در بیانیهای اعلام کرد: «با افتخار فراوان پیراهن بارسلونا را به تن میکنم، چه در زمین و چه خارج از آن، در لحظات موفقیت و سختی. امروز برایم روز دشواری است. از نظر جسمی و روحی در شرایط خوبی هستم، اما متأسفانه هنوز از درد رها نشدهام. پس از گفتوگوهای مفصل با تیم پزشکی بارسلونا و متخصصان خارجی، سریعترین و مطمئنترین راه برای بهبودی کامل، جراحی کمر است.»
این دروازهبان ۳۳ ساله آلمانی هنوز نتوانسته مشکلات کمریای را که در اواخر سال ۲۰۲۳ او را به جراحی واداشت و باعث غیبتش در ۱۹ بازی برای بارسلونا و تیم ملی آلمان در دو فصل پیش شد، به طور کامل برطرف کند.
او توضیح داد: «پس از جراحی قبلیام، پس از ۶۶ روز، یعنی تقریباً دو ماه، به میادین بازگشتم. این بار پزشکان معتقدند برای جلوگیری از هرگونه ریسک، سه ماه زمان لازم است.»
«بازخواهم گشت»
تراشتگن در ادامه گفت: «از نظر احساسی، دوری از تیم در این مدت برایم بسیار سخت است، اما خوشبختانه دوره نقاهت قابلتحمل است و مسیر بازگشت مشخص است. شما را در جریان بهبودیام قرار میدهم و از صمیم قلب از هواداران عزیز بارسا که همیشه کنارم هستید، تشکر میکنم. نگران نباشید، بازخواهم گشت.»
فصل پیش رو برای تراشتگن چالشبرانگیز است. پیش از تأیید وضعیتش، نه جایگاه ثابت او در ترکیب اصلی تضمین شده بود و نه ادامه حضورش در بارسلونا، زیرا باشگاه خوان گارسیا را جذب کرده و قرارداد وویچک شزنی را تمدید کرده است. بارسلونا که با ترافیک در خط دروازهمواجه است، به دنبال یافتن تیمی برای اینیاکی پنیا و حتی فروش تراشتگن بود.
این دروازهبان آلمانی که در سال ۲۰۱۴ به بارسلونا پیوست و قراردادش تا ۲۰۲۸ اعتبار دارد، حالا با شرایط نامساعدی رقابت خواهد کرد، زیرا پیشفصل را از دست داده و با شروع فصل به تیم ملحق خواهد شد.