نماد آخرین خبر

بحث جدی فلیک با لاپورتا؛ این چه وضعشه!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بحث جدی فلیک با لاپورتا؛ این چه وضعشه!

ورزش 3/در حاشیه اولین تمرین بارسلونا در ژاپن، هانسی فلیک از شرایط بد این سفر نزد رئیس باشگاه گلایه کرد.
خوان لاپورتا، در اولین تمرین تیمش در ژاپن حضور داشت. او مدتی را با هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، گپ زد. گفت و گویی که جدی به نظر می رسید. همچنین هیروشی میکیتانی، مدیرعامل راکوتن و کسی که بازی دوستانه فردا برابر ویسل کوبه را نجات داد، نیز این جلسه تمرینی را از دست نداد.

بارسلونا پس از ورود به اوزاکا در صبح امروز، اولین تمرین خود را در خاک ژاپن برگزار کرد. تمرین صبحگاهی لغو شده و با فعالیت‌های آماده‌سازی در هتل محل اقامت جایگزین شد، اما بعدازظهر تیم شروع به آماده‌سازی برای اولین بازی دوستانه تور، که فردا مقابل ویسل کوبه برگزار می‌شود، کرد.

 

خوان لاپورتا این اولین تمرین را از دست نداد و به همراه معاونش رافا یوسته، آلخاندرو اچه‌واریا، مدیر باشگاه، خوان سولر و انریک ماسیپ، مشاور رئیس و عضو کمیته ورزشی، به استادیوم نوویر کوبه رفت. 

لاپورتا گفت‌وگویی خصوصی با هانسی فلیک داشت که شاید کمی جدی‌تر از معمول به نظر می‌رسید. این مربی آلمانی که علاقه‌ای به تغییرات غیرمنتظره ندارد، احتمالاً از تغییرات برنامه‌ریزی‌شده در تور چندان راضی نیست. اسپورت نوشته است که فلیک نارضایتی خود از شرایط موجود را انتقال داد.

هیروشی میکیتانی، بنیان‌گذار و مدیرعامل راکوتن، نیز در این تمرین حضور داشت. او با پرداخت بدهی حدود پنج میلیون یورویی ناشی از نقض قرارداد جدی توسط گروه یاسودا، یکی از برگزارکنندگان بازی در ژاپن، این بازی دوستانه بین ویسل کوبه و بارسلونا را نجات داد. باید یادآوری کرد که راکوتن پیش‌تر اسپانسر بارسلونا بوده و مالک ویسل کوبه است. بازی فردا برای آن‌ها اهمیت زیادی دارد، زیرا سی‌امین سالگرد تأسیس مجددشان را جشن می‌گیرند و لغو بازی ناامیدی بزرگی به همراه می‌داشت.

از نظر ورزشی، هانسی فلیک برای بازی فردا همه بازیکنان را به جز مارک برنال در اختیار دارد. در دقایق ابتدایی تمرین، تیم روی تمرینات قدرتی تمرکز داشت و اولویت را به آمادگی جسمانی داد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره