نماد آخرین خبر

اگر دوناروما برود، او می‌آید؛ لوکاس شوالیه، گزینه اصلی پاری سن ژرمن

منبع
طرفداري
بروزرسانی
اگر دوناروما برود، او می‌آید؛ لوکاس شوالیه، گزینه اصلی پاری سن ژرمن

طرفداری/با ورود جانلوییجی دوناروما به سال پایانی قراردادش، پاری سن ژرمن، لوکاس شوالیه را به‌عنوان جانشین بلند مدت او زیر نظر دارد.

درحالی‌که شایعات مربوط به آینده جانلوییجی دوناروما در پاری سن ژرمن به دلیل ورود او به سال پایانی قراردادش هر روز جدی‌تر می‌شود، به نظر می‌رسد مدیران این باشگاه در سکوت، برنامه‌های خود برای یافتن جانشین احتمالی او را آغاز کرده‌اند.
به گزارش اکیپ؛ پاری سن ژرمن وضعیت لوکاس شوالیه، دروازه‌بان ۲۳ ساله و آینده‌دار لیل را به دقت زیر نظر گرفته است. علاقه پاریسی‌ها به این دروازه‌بان فرانسوی، بیش از هر چیز به‌خاطر سوی لوئیس کامپوس، مشاور ورزشی این باشگاه است. کامپوس که در زمان حضورش در لیل، شاهد پیشرفت‌های ابتدایی شوالیه بود، مدت‌هاست که از طرفداران بزرگ او به شمار می‌رود و معتقد است در صورت جدایی دوناروما در این تابستان، او یکی از جدی‌ترین گزینه‌ها برای جانشینی او خواهد بود.
از سوی دیگر، لیل در حال حاضر به دنبال فروش شوالیه نیست و این بازیکن نیز پیش‌فصل خود را با تیمش آغاز کرده است. بااین‌حال، اکیپ اشاره می‌کند که یک پیشنهاد قابل‌توجه در حدود ۴۰ میلیون یورو می‌تواند نظر الیویه لتانگ، رئیس باشگاه لیل را برای فروش تغییر دهد. آن‌ها با به خدمت گرفتن آرنو بودار، دروازه‌بان بلژیکی، خود را برای چنین روزی آماده کرده‌اند، هر چند می‌دانند اختلاف سطح قابل‌توجهی میان این دو دروازه‌بان وجود دارد.
رد کردن پیشنهاد باشگاه‌های دیگر توسط لوکاس شواله
خود لوکاس شوالیه نیز مشتری‌های کمی ندارد؛ اما برای آینده‌اش برنامه مشخصی دارد. او پیش‌ازاین پیشنهادهایی از بورنموث و یک باشگاه دیگر لیگ برتری را رد کرده است؛ چرا که نمی‌خواهد پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ با یک انتخاب اشتباه، جایگاهش در تیم ملی فرانسه را به خطر بیندازد. او که هنوز اولین بازی ملی خود را انجام نداده، به‌عنوان یکی از جانشینان اصلی مایک مانیان در نظر گرفته می‌شود و به همین دلیل، یک انتقال بزرگ به باشگاهی مانند پاری سن ژرمن می‌تواند گام مناسبی برای او باشد.
در حال حاضر، چیزی مشخص نیست. لیل هنوز مذاکره‌ای برای تمدید قرارداد با شوالیه آغاز نکرده و به نظر می‌رسد سرنوشت این دروازه‌بان بااستعداد، نه در لیل، که در پاریس و با تصمیم نهایی جانلوییجی دوناروما رقم خواهد خورد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید