نماد آخرین خبر

به‌عنوان مربی شرمنده‌ام، نصف حقوقم را می‌بخشم!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
به‌عنوان مربی شرمنده‌ام، نصف حقوقم را می‌بخشم!

ورزش 3/روبرت مورنو، مربی سوچی روسیه، می گوید هرگز در دوران مربیگری‌ این‌قدر احساس شرم نکرده‌ و نیمی از حقوقش را نیز می‌بخشد.

سرمربی اسپانیایی تیم سوچی در لیگ روسیه، پس از شکست سنگین ۴-۰ تیمش مقابل آکرون در هفته دوم لیگ، اظهارات تندی بیان کرد. 
در این بازی، سوچی تنها در ۱۳ دقیقه سه گل دریافت کرد. مورنو که به وضوح از این نتیجه ناراحت بود، نه‌تنها مسئولیت این شکست را پذیرفت، بلکه به شدت از رویکرد بازیکنانش انتقاد کرد.
او با صراحت گفت: «این نتیجه شرم‌آور و ننگین است. هرگز در دوران مربیگری‌ام این‌قدر احساس شرم نکرده‌ام. از باشگاه، کارکنان، مدیران و به‌ویژه هواداران عذرخواهی می‌کنم.»

این مربی اسپانیایی، عملکرد تیمش در دقایق پایانی بازی قبلی و شروع دیدار مقابل آکرون را غیرقابل‌قبول خواند و افزود: «۱۰ دقیقه پایانی بازی قبل و ۱۰ دقیقه ابتدایی این بازی شرم‌آور بود. ما شایسته حقوقی که دریافت می‌کنیم، نیستیم.»
در اقدامی نادر در فوتبال حرفه‌ای، مورنو پیشنهاد داد که بازیکنان بخشی از حقوق خود را به نشانه پذیرش مسئولیت اهدا کنند و خود نیز متعهد شد که پیش‌قدم شود. او گفت: «بازیکنان باید حداقل نیمی از حقوق خود را اهدا کنند. من نیمی از حقوقم را اهدا می‌کنم. اگر به دلیل قرارداد ممکن نباشد، باز هم این کار را انجام می‌دهم. ما شایسته این پول نیستیم.»
چالشی دشوار از روز نخست
مورنو در دسامبر ۲۰۲۳ به روسیه آمد تا سوچی را که در قعر جدول لیگ برتر روسیه قرار داشت، از سقوط نجات دهد، اما موفق نشد. فصل گذشته، این تیم با وجود کسب رتبه پنجم در لیگ دسته دوم، به دلیل محرومیت تیم چرنومورتس به دلایل اداری، به مرحله پلی‌آف صعود کرد و توانست به لیگ برتر بازگردد، هرچند شروع خوبی در این فصل نداشته است.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره