نماد آخرین خبر

توصیه مربی سابق استقلال به عیسی: به تیم دیگری برو!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
توصیه مربی سابق استقلال به عیسی: به تیم دیگری برو!

ورزش 3/محمد خرمگاه می‌گوید نه جذب عیسی آل کثیر درست است و نه بی ثباتی. به اعتقاد او، استقلال به برنامه‌ریزی مناسب نیاز دارد.
 در حالی که انتظار میرفت با روی کار آمدن مدیریت جدید در استقلال و گرفتن جام در پایان فصل پر فراز و نشیب و از همه مهمتر، حمایت های مالی هلدینگ خلیج فارس از آبی‌ها، اوضاع این تیم سر و سامان بگیرد اما همچنان هواداران و پیشکسوتان استقلال نسبت به شرایطی که می‌بینند ناراضی هستند. سوال و ابهام درباره وضعیت استقلال برای فصل جدید زیاد است؛ از اینکه چرا آنها یاغی جذب کرده‌اند تا اینکه تکلیف صندلی مدیریت چه خواهد شد. البته محمد خرمگاه پیشکسوت استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ما به همه این مسائل پاسخ داده است:
خرمگاه در اولین نسبت به جذب عیسی آل کثیر از پرسپولیس این موضع را گرفت:
«به عنوان کسی که ایشان شاگرد من در تیم نفت تهران بوده، نمی‌توانم مانند یک هوادار عادی نظر دهم. با احترام به ایشان، باید بگویم اگر عیسی موفقیت را در جای دیگری جستجو کند، به نظرم برایش بهتر خواهد بود. هر چند از قدیم گفته‌اند 'صلاح خویش خسروان دانند'، اما وقتی می‌بینیم ۹۰ درصد تماشاگران و پیشکسوت‌های استقلال از این انتقال راضی نیستند، مطمئناً خود بازیکن هم به اندازه کافی عاقل است که این موضوع را درک کند.»
از او پرسیدیم: "مهدی هاشمی‌نسب است که زمانی ستاره گلزن پرسپولیس در دربی‌ها بود، وقتی به استقلال آمد، همه هواداران استقبال کردند و هنوز هم از او به نیکی یاد می‌کنند اما این اتفاق برای عیسی که او هم گلزن دربی‌ها بوده متفاوت بوده. چرا؟"
خرمگاه پاسخ داد: «این موضوع به نوع رفتار و کردار بازیکن برمی‌گردد. رفتارهایی که یک بازیکن در طول دوران حضورش با طرف مقابل داشته، تعیین می‌کند که چگونه از او استقبال شود.»
پیشکسوت استقلال در مورد تغییرات مدیریتی این باشگاه ادامه داد:
«وقتی شرایط باشگاه مطلوب نیست و نتایج مورد انتظار حاصل نمی‌شود، طبیعی است که هواداران و پیشکسوتان ناراضی باشند. وقتی هماهنگی لازم بین اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل وجود نداشته باشد، طبیعتا باید تغییری ایجاد شود که به نفع استقلال باشد.»


او در واکنش به گزینه‌های مطرح شده برای مدیریت استقلال گفت:
«ظاهرا دو گزینه جدی مطرح شده؛ آقای تاجرنیا و آقای آجورلو. باید سوابق کاری آنها را مقایسه کنیم. آقای آجرلو در دوران مدیریت خود در استقلال و پاس و ... موفق بوده و قهرمانی‌هایی را به ارمغان آورده است. بنابراین اگر انتخاب بین این دو نفر باشد، آقای آجرلو با توجه به سوابق موفقش گزینه بهتری به نظر می‌رسد.»
خرمگاه درباره قرعه استقلال در لیگ برتر و دو تقابل با تراکتور در عرض یک هفته، گفت:
«مشکل اصلی این است که ما نتوانستیم مانند فصل گذشته بازیکنان مورد نیاز را جذب کنیم تا مشکلات تیم را برطرف کنیم. اگر در روزهای باقی‌مانده نتوانیم بازیکنان خوبی جذب کنیم، قطعا با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد.»
پیشکسوت استقلال درباره تقابل با پرسپولیس در هفته دوازدهم هم گفت:
«دربی خوش موقع است ولی هر تیمی که شروع خوبی در فصل داشته باشد، برای ادامه کار هم شرایط مطلوبی پیدا خواهد کرد. به یاد داشته باشید که استقلال در فصل گذشته شروع خوبی نداشت و همین موضوع مشکلات زیادی ایجاد کرد. امیدوارم امسال شاهد شرایط بهتری باشیم و هر تغییری که اتفاق می‌افتد، به نفع باشگاه باشد.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره