نماد آخرین خبر

پیکان و گل‌گهر جدیدترین مسافران ترکیه

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
پیکان و گل‌گهر جدیدترین مسافران ترکیه

ورزش 3/اعضای تیم‌های فوتبال پیکان و گل‌گهر نیز جهت برپایی اردوی خارج از کشور، راهی ترکیه شدند.
  سعید دقیقی که پس از سال‌ها حضور در پیکان چه در قامت بازیکن و چه سرپرست امسال این فرصت را به دست آورده تا هدایت خودروسازان را در دست بگیرد، به دنبال برپایی دور دوم اردوی این تیم در خارج از کشور است.
در همین خصوص، اعضای تیم فوتبال پیکان برای برپایی اردوی تدارکاتی عازم ترکیه شدند تا ضمن ادامه تمرینات پیش‌فصل و برگزاری بازی‌های دوستانه، به خوبی برای لیگ بیست‌و‌پنجم آماده شوند.
فوتبالیست‌های پیکان در شرایطی تهران را به مقصد ارزروم ترکیه ترک کردند که اعضای تیم گل‌گهر سیرجان نیز آنها را همراهی می‌کنند.
اعضای کادرفنی و بازیکنان پیکان و گل گهر در فرودگاه تهران نیز برخورد صمیمانه‌ای داشتند و با سفر همزمان به ترکیه اردوی خود را استارت زدند.


لازم به ذکر است که پیش از این نیز تیم‌های استقلال، پرسپولیس و سپاهان هم اردوی پیش‌فصل خود را در خارج از کشور و در ترکیه برگزار کرده بودند. فولاد نیز چند روز پیش راهی این کشور شده بود. حالا پیکان و گل‌گهر نیز به جمع تیم‌های ایرانی حاضر در ترکیه اضافه شده‌اند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره