نماد آخرین خبر

ستاره ایتالیایی به مورینیو نه گفت

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ستاره ایتالیایی به مورینیو نه گفت

ورزش 3/فدریکو کیه‌زا حاضر نشد پیشنهاد باشگاه فنرباغچه برای بازی تحت هدایت ژوزه مورینیو را بپذیرد.

کیه‌زا قرار است پس از فصلی ناامیدکننده در آنفیلد، در تابستان از لیورپول جدا شود. آرنه اشلوت این وینگر ایتالیایی را از تور پیش‌ فصل کنار گذاشته و تایید کرده است که او دیگر در برنامه‌های قرمزها جایی ندارد. کالچومرکاتو مدعی شد که فنرباغچه تحت هدایت مورینیو و به او علاقه نشان داده اما این بازیکن این انتقال را رد کرده و اولویت او بازگشت به سری آ است.
این ستاره ایتالیایی که با مبلغی در حدود ۱۵ میلیون یورو از یوونتوس به لیورپول پیوست، تنها در ۱۴ بازی به میدان رفت و در ۴۶۶ دقیقه دو گل به ثمر رساند. علاوه بر این، ترکیبی از مصدومیت‌ها، زمان بازی محدود و سلسله‌ مراتب تثبیت‌ شده در خط حمله لیورپول باعث شد جایگاه او پایین بیاید.

با نزدیک شدن چرخه جام جهانی ۲۰۲۶، او به دنبال داشتن فرصت بازی منظم است. سری آ مقصد ترجیحی او است اما دستمزد خالص هفت میلیون یورویی این بازیکن چالشی جدی محسوب می‌شود. باشگاه‌هایی مانند میلان، ناپولی، آتالانتا و رم بعید است بتوانند این خواسته مالی را برآورده کنند.
قرمزها آماده فروش دائمی این وینگر ایتالیایی هستند و ممکن است حتی مبلغی کمتر از ۱۵ میلیون یورو که ابتدا پرداخت کردند را بپذیرند. باشگاه‌های ایتالیایی در حالت آماده‌باش هستند اما انجام معامله به شدت به کاهش دستمزد این بازیکن بستگی دارد. علاقه میلان به این انتقال به فروش‌های احتمالی این باشگاه بستگی دارد.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره