نماد آخرین خبر

ستاره انگلیس غم بزرگی در دل داشت

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ستاره انگلیس غم بزرگی در دل داشت

ورزش 3/ایلا تون، ستاره تیم ملی فوتبال زنان انگلیس، از درگذشت مادربزرگش در روز قهرمانی تیمش در اروپا خبر داد.
 ایلا تون، ستاره تیم ملی زنان انگلیس، امروز پنج‌شنبه اعلام کرد که مادربزرگش صبح روز فینال جام ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ که با پیروزی انگلیس برابر اسپانیا همراه بود، درگذشته است.
این بازیکن ۲۵ ساله در دیدار یکشنبه گذشته در شهر بازل، ۸۷ دقیقه در میدان حضور داشت؛ مسابقه‌ای که در آن تیم ملی انگلیس پس از تساوی ۱-۱ و پیروزی در ضربات پنالتی، موفق شد برای دومین دوره پیاپی قهرمان اروپا شود.
تون، هافبک تیم منچستریونایتد، در سپتامبر سال گذشته نیز پدرش «نیک» را به‌دلیل ابتلا به سرطان از دست داده بود، آن هم تنها سه روز پس از شصتمین تولد او.
نکته احساسی این ماجرا آن‌جاست که تشخیص بیماری پدرش تنها یک روز پس از آن صورت گرفت که ایلا تون در فینال یورو ۲۰۲۲ گلزنی کرد و انگلیس با نتیجه ۲-۱ آلمان را در ورزشگاه ومبلی شکست داد.
تون پیش‌تر گفته بود که مادربزرگش از دوران کودکی اعتقاد داشت او روزی پیراهن تیم ملی انگلیس را بر تن خواهد کرد؛ زمانی که تون تنها شش سال داشت.

او در پیامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «حتی در بهترین لحظات هم زندگی می‌تواند غم‌های عمیقی برایت به‌همراه داشته باشد. مادربزرگم صبح روز بازی فینال جام ملت‌های اروپا چشم از جهان فروبست.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره