نماد آخرین خبر

نقطه ضعف استقلال مقابل تراکتور از نگاه یک کارشناس

منبع
مهر
بروزرسانی
نقطه ضعف استقلال مقابل تراکتور از نگاه یک کارشناس

مهر/ کارشناس فوتبال معتقد است که تیم فوتبال تراکتور برای بازی با استقلال شرایط بهتری دارد و کفه ترازو به سمت این تیم سنگینی می کند.
تیم‌های فوتبال تراکتور (قهرمان لیگ بیست و چهارم) و استقلال (قهرمان جام حذفی) شامگاه دوشنبه ۲۰ مرداد و از ساعت ۱۹:۳۰ با قضاوت وحید کاظمی در سوپرجام رو در روی هم قرار می‌گیرد که این بازی از حساسیت بالایی برخوردار است و پیروز آن می‌تواند با خیالی آسوده پا به فصل بیست و پنجم لیگ برتر بگذارد.
سیدمهدی سیدصالحی در گفتگو با خبرنگار مهر و در رابطه با این دیدار داشت: بازی‌های استقلال و تراکتور به دلیل پر هوادار بودن دو تیم همیشه جذابیت بالایی دارد به‌خصوص اکنون که سوپرجام برگزار می‌شود و هر تیمی که قهرمان شود، طبیعتاً با روحیه‌ای بهتر وارد مسابقات لیگ برتر خواهد شد.
وی ادامه داد: اتفاقی که در تراکتور افتاده این است که شاکله اصلی تیم حفظ شده، درست است که دو بازیکن اصلی این تیم یعنی عارف آقاسی و ریکاردو آلوز که حدود ۹۰ درصد بازی‌ها را انجام دادند از تراکتور رفته‌اند، اما سایر بازیکنان حفظ و بازیکنان خارجی و ایرانی باکیفیتی نیز به تیم اضافه شده‌اند این موضوع را هم باید بگویم که حضور اسکوچیچ نیز نقطه قوت دیگری است.
استقلال مقابل تراکتور نقطه ضعف دارد
سیدصالحی با اشاره به شرایط استقلال گفت: ساپینتو فوتبال ایران را می‌شناسد. با این حال، ضعف استقلال این است که برخی بازیکنان مانند آنتونیو آدان، داکنز نازون و چند بازیکن دیگر دیر به تیم اضافه شدند و به همین دلیل هماهنگی لازم را ندارند. این عدم هماهنگی در مقابل تراکتوری که کاملاً هماهنگ است، نقطه ضعف استقلال خواهد بود.

او افزود: هر دو تیم مهره‌های خوبی دارند. به‌ویژه ساپینتو که بازی مالکانه را دنبال می‌کند و امیدوارم حالا که دوباره به استقلال بازگشته، رفتار خود را تغییر دهد و تمرکزش را بیشتر کند. اگر مانند دوره قبلی حضورش در استقلال، کنار زمین بیش از حد تهاجمی و پرخاشگر باشد، به تیم آسیب می‌زند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره