یوفا تسلیم محمد صلاح به نفع غزه شد

فارس/سکوت ۲۳ ماهه اتحادیه فوتبال اروپا با فشار کمپین ۱۱۲ میلیونی محمد صلاح به نفع کودکان غزه شکست. یوفا که ۲ سال چشمان خود را به کشتار مردم غزه توسط رژیم اشغالگر بسته بود امروز(چهارشنبه) با فشار افکار عمومی مجبور به انتشار بیانیهای در حمایت از کودکان غزه شد.پست انتقادی محمد صلاح بر ضد یوفا ۱۱۲ میلیون بازدید و میلیونها پیام منفی علیه این سازمان فوتبالی به همراه داشت.
ستاره لیورپول هفته گذشته به اطلاع رسانی یوفا درباره خبر کشته شدن سلیمان العبید، اسطوره فوتبال فلسطین ایراد گرفت و از یوفا خواست تا مکان و چرایی کشته شدنش را بگوید و به نفع اسرائیل سانسور نکند.بعد از آن موج میلیونی انتقادات علیه یوفا آغاز شد چون پیش از این درباره اوکراین به وضوح علیه روسیه بیانیه صادر میکرد.
لیلا حامد، خبرنگار اسپانیایی میگوید که یوفا سرانجام با فشار مخاطبانش بعد از ماجرای سانسور نحو کشته شدن «پله فلسطین» مجبور شد از کودکان غزه حمایت کند.اتحادیه فوتبال اروپا در بیانیه خود این بار هم مثل اطلاع رسانی قتل اسطوره فوتبال فلسطین حرفی از نحو کشته شدن کودکان غزه نگفت و تنها به گفتن درد و رنجشان اکتفا کرد و حتی یک کلمه هم علیه ارتش رژیم صهیونی ننوشت