۱۱ نکته درباره دیدار تراکتور-استقلال

ایسنا/تراکتور باید مقابل تیمی صف آرایی کند که هفته پیش با عبور از آن فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد.
پرونده فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران قرار است از امشب دوشنبه ۲۷ مرداد رسماً بازگشایی شود که در شب نخست فعالیت لیگ بیستوپنجم، مهمترین مصاف، تقابل پرسپولیس و فجرسپاسی در ورزشگاه شهدای شهر قدس است.
با این حال، بازی بزرگ هفته اول قرار است فردا شب سهشنبه ۲۸ مرداد برگزار شود؛ جاییکه تراکتور و استقلال بعد از رویارویی در مسابقه سوپرجام، اینبار در قالب رقابتهای لیگ برتر به مصاف هم خواهند رفت تا در فاصله هشت روز، دو بار هم دیگر را ملاقات کنند.
به بهانه این دیدار حساس و مهیج به ۱۱ نکته مهم و جالب اشاره کردیم که خواندن آن خالی از لطف نیست:
۱. تراکتور و استقلال برای نخستین مرتبه در جریان هفته آغازین لیگ برتر به مصاف هم خواهند رفت.
۲. تراکتور در طول تاریخ حضور خود در ادوار مختلف لیگ برتر، تا به حال در چارچوب هفته ابتدایی، موفق به شکست تیم های تهرانی نشده است. (۲ باخت، ۲ مساوی)
۳. تراکتور چهارمین تیم تبریزی است که در هفته اول مقابل استقلال قرار میگیرد. حاصل کار آبیهای پایتخت مقابل تیم های تبریزی در هفتههای آغازین لیگ برتر، دو برد و یک باخت بوده است.
۴. تراکتور در صورت برتری در این مسابقه، برای اولین بار در طول تاریخ در چهار بازی متوالی موفق به شکست استقلال خواهد شد.
۵. تراکتور و استقلال تا به حال دو مرتبه در ورزشگاه شهید سردار سلیمانی تبریز (بنیان دیزل) به مصاف هم رفتند که سهم هر تیم، یک پیروزی است.
۶. سهم هر تیم از پنج تقابل اخیر لیگ برتری دو برد است و یک بار هم نتیجه مساوی به دست آمده است.
۷. آخرین گلزن خارجی تراکتور مقابل استقلال در دیدار های لیگ برتری، ۹ سال قبل موفق به انجام این کار شده است. (آلویس نانگ، لیگ پانزدهم)
۸. شیخ دیاباته و مهدی قایدی هر کدام با پنج گل بهترین گلزنان تقابل های لیگ برتری تراکتور و استقلال هستند.
۹. عارف آقاسی، مهرداد محمدی، امیرحسین حسینزاده، محمدرضا آزادی، محمد نادری، حبیب فرعباسی، مهدی شیری و عارف غلامی بازیکنانی هستند که سابقه پوشیدن هر دو پیراهن را داشتهاند.
۱۰. برد دو بر یک (۵ بار) پرتکرار ترین نتیجه رویاروییهای لیگبرتری دوتیم بوده و پیروزی چهار بر یک تراکتور و هفت بر یک استقلال بهترین بردهای دوتیم مقابل هم بودهاند.
۱۱. حاصل کار دراگان اسکوچیچ در ۱۵ تقابل خود با استقلال، ۷ برد و ۸ باخت بوده است. ریکاردو ساپینتو نیز در جدال با تراکتور دو برد و دو باخت را تجربه کرده تا نتیجه مساوی جایی در آمار نداشته باشد.