نماد آخرین خبر

رئال ژابی آلونسو؛ استادی برای عصر جدید!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
رئال ژابی آلونسو؛ استادی برای عصر جدید!

ورزش 3/هواداران رئال مادرید بی‌صبرانه منتظر دیدن دوباره چهره آشنای ژابی آلونسو در سانتیاگو برنابئو هستند.

آرامش رئال مادرید در ۲۷ آگوست ۲۰۱۴ در هم شکست. ژابی آلونسو از فلورنتینو پرز خواست تا به او اجازه دهد این باشگاه را ترک کند و به بایرن مونیخ بپیوندد. او برای مورینیو و آنچلوتی بدون جایگزین بود. رئال هنوز پس از فتح دهمین قهرمانی اروپایی در لیسبون لبخند بر لب داشت. تعویض ژابی در دیدار افتتاحیه برابر کوردوبا، دو روز پیش از آن، به‌ عنوان پیامد ورود کروس تفسیر شد. اما ماجرا فراتر از این بود. ژابی مانند یک قهرمان رفت، هرچند با این احساس که چیزی در هم شکسته است.
آخرین بازی او در لالیگا در سانتیاگو برنابئو در تاریخ چهارم ماه می بود: تساوی ۲-۲ برابر والنسیا، تنها پنج روز پس از پیروزی ۰-۴ در مونیخ که رئال را به فینال لیسبون رساند، دیداری که در آن کارت زردی دریافت کرد که مانع از حضورش در فینال شد. سپس، پیش از رفتن، در دیدار رفت سوپرجام اسپانیا برابر اتلتیکو مادرید (تساوی ۱-۱ در ۱۹ آگوست) به میدان رفت. آن بازی آخرین حضورش در برنابئو بود.
امشب، ۴۱۲۵ روز پس از دیدار با والنسیا، آنچه ناگهان در هم شکست، دوباره زنده می‌شود. داستان ژابی و برنابئو با اولین حضور این مربی روی نیمکت رئال مادرید در خانه،از سر گرفته می‌شود. هواداران رئال مادرید از سال ۲۰۱۸ تیم‌شان را در آغاز رقابت‌ها در این ورزشگاه ندیده بودند. آن زمان، پیروزی ۰-۲ برابر ختافه در اولین حضور در برنابئو برای مربی دیگری رقم خورد: خولن لوپتگی.

ژابی اولین بازی‌اش در لالیگا را پس از جام جهانی باشگاه‌ها تجربه می‌کند. درست است که او پس از شکست ۰-۴ برابر پاری‌ سن‌ ژرمن برگشت اما آنچه در آمریکا دیده شد، چهار خرید جدید (ترنت الکساندر آرنولد، دین هویسن، آلوارو کارراس و فرانکو ماستانتونو) همراه با عطش انتقام از فصل گذشته و احساسی که نشان می‌دهد امباپه در بهترین فرمش قرار دارد، هواداران رئال مادرید را به‌ شدت هیجان‌زده کرده است.
انتظاراتی که از امشب با بازی برابر  اوساسونا بر دوش او گذاشته می‌شود، بسیار سنگین است. این انتظارات برای هر سرمربی رئال مادرید وجود دارد و زمانی بیشتر می‌شود که مربی پیش از او مربی‌ای بوده که بیشترین افتخارات تاریخ این باشگاه را کسب کرده است. آنچلوتی با ۱۵ جام رفت و رکورد دست‌ نیافتنی میگل مونیوز را شکست.
با حضور یک استاد بازی، چه درون زمین و چه روی نیمکت و با پشتوانه موفقیت‌هایش در لورکوزن، رئال تحت هدایت ژابی به حرکت درآمده است. امروز دیگر کسی به یاد ندارد که تنها دو هفته پیش، تعطیلاتش به پایان رسیده است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره