جانشین ریکاردو الوز در تبریز

ورزش 3/رجی لوژکیا هافبک آلبانیایی تیم تراکتور دقایقی پیش به تبریز رسید.
دقایقی پیش فرودگاه تبریز میزبان رجی لوژکیا هافبک آلبانیایی تیم تراکتور بود که بعد از ترک اردوی تیمش، امروز راهی ایران شد تا به جمع شاگردان دراگان اسکوچیچ ملحق شود.
این در حالی است که لوژکیا فصل گذشته بهترین بازیکن تیمش در لیگ آلبانی بود و توانست با تیم اگناتیا عنوان قهرمانی لیگ کشورش را هم به دست بیاورد.
او چهارده گل در ترکیب تیمش به ثمر رساند اما در نهایت پیشنهاد تیم تراکتور و شانس بازی در لیگ نخبگان آسیا باعث شد تا لوژکیا تیم سابق خود را به مقصد قهرمان ایران ترک کند.
لوژکیا در ورود به ایران با خودروی تشریفات باشگاه تراکتور راهی کمپ بنیان دیزل شد تا از عصر امروز کار خود را در تبریز استارت بزند.
باشگاه تراکتور در انتظار صدور کارت بازی این بازیکن خواهد بود تا در مورد سرنوشت این بازیکن و حضور او در دیدار با مس رفسنجان تصمیم بگیرد.
این در حالی است که رجی لوژکیا جانشین ریکاردو الوز خواهد بود و با خرید یک دروازهبان خارجی، تیم تراکتور با حضور هشت بازیکن خارجی وارد رقابتهای لیگ برتر خواهد شد