نماد آخرین خبر

وکیلی: پیاتزا مربی بادانشی است؛ والیبال ایران نیاز به تغییرات داشت

منبع
تسنيم
بروزرسانی
وکیلی: پیاتزا مربی بادانشی است؛ والیبال ایران نیاز به تغییرات داشت

تسنیم/در مورد عملکرد تیم والیبال جوانان ایران در مسابقات قهرمانی جهان 2025 اظهار داشت: این تیم در واقع همان تیم نوجوانان ایران در سال 2023 است که به عنوان نایب قهرمانی جهان رسید. تیم جوانان تا این مرحله همه بازی‌های خود را برده و شانس زیادی برای پیروزی مقابل چین و صعود به نیمه‌نهایی نهایی دارد؛ اگرچه چین، میزبان و حریف سختی است. در این رده سنی، آمادگی روحی و روانی به اندازه آمادگی فنی و بدنی اهمیت دارد. 

سرمربی پیشین تیم والیبال نوجوانان ایران ادامه داد: من هیچ‌گاه عجله‌ای برای سرمربیگری نداشتم و حدود 14 سال مربی بودم. من معتقدم هر جای نیمکت که باشم باید برای والیبال کشورم تلاش کنم تا سهم کوچکی از کسب افتخار برای ایران داشته باشم. من خودم را یک معلم می‌دانم. روابط من با شاگردانم همیشه مثل پدر و فرزند بوده است. 

وکیلی در مورد اشتغال مربیان ایرانی در کشورهای همسایه گفت: کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشتر از مربیان تونسی و مصری استفاده می‌کنند؛ مربیان آرژانتینی هم در این منطقه فعال هستند. به اعتقاد من مربیان ایرانی می‌توانند در کشورهای حوزه خلیج فارس و حتی شرق آسیا فعالیت کنند. امیدوارم با رایزنی‌های فدراسیون والیبال زمینه کار مربیان ایرانی در نقاط مختلف جهان مهیا شود. 

سرمربی تیم ملی والیبال عمان در مورد تیم ملی ایران هم صحبت کرد: تیم ایران پس از یکی دو فصلی که نتایج خوبی نگرفت، نیاز به تغییراتی داشت تا دوباره به سطح قبلی و به میان تیم‌های خوب جهان برگردد. روبرتو پیاتزا، مربی بادانشی است که از پتانسیل مربیان ایرانی و انگیزه بالای بازیکنان استفاده کرد و نتایج قابل قبولی گرفت. مردم در لیگ ملت‌ها از عملکرد تیم ملی رضایت داشتند و حتی امکان حضور ایران در مرحله فینال هم وجود داشت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید