نماد آخرین خبر

سورتمه قهرمانی پرسپولیس وارد مسیر شد!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
سورتمه قهرمانی پرسپولیس وارد مسیر شد!

ورزش 3/تمرینات سفت و سخت بدنسازی بخشی از فعالیتی است که بازیکنان پرسپولیس در فیفادی پشت سر می‌گذارند.
تمرینات تیم پرسپولیس در فیفادی در حالی پیگیری می‌شود که این تیم ده بازیکن اصلی خود را در اختیار ندارد اما با این حال همچنان ستاره‌های زیادی در محل تمرین این تیم دیده می‌شوند که همراه با بازیکنان آکادمی یک تیم کامل را تشکیل داده‌اند. در این بین وحید هاشمیان تاکید زیادی روی تمرینات بدنسازی دارد و از پپه لوسادا می‌خواهد تا کار را پیش ببرد.

او در تمرین روز چهارشنبه از دستگاه موسوم به Sled Push یا هل دادن سورتمه برای تقویت استارت‌های انفجاری و قدرتی در بازیکنان استفاده کرد که تصویری جالب را هم از سروش رفیعی در حین انجام دادن آن به ثبت رسانده است.

در این تمرین بازیکن یک وسیله سنگین به نام سورتمه را روی زمین هل می‌دهد. این حرکت در ظاهر ساده به نظر می‌رسد اما فشار زیادی روی عضلات پا، کمر و بالاتنه ایجاد می‌کند و همین موضوع آن را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای تقویت آمادگی جسمانی فوتبالیست‌ها تبدیل کرده است. هدف اصلی این تمرین، افزایش قدرت پاها و بهبود توان شتاب‌گیری است؛ موضوعی که در فوتبال اهمیت ویژه‌ای دارد، چرا که بسیاری از صحنه‌های بازی در چند ثانیه و با تغییر سرعت ناگهانی رقم می‌خورد. علاوه بر این، فشار مداوم سورتمه به بدن باعث بهبود استقامت عضلات و افزایش ظرفیت هوازی بازیکنان نیز می‌شود.

 
مربیان بدنسازی معمولا با تغییر وزن سورتمه، اهداف متفاوتی را دنبال می‌کنند. برای افزایش قدرت، وزنه‌های سنگین روی دستگاه قرار می‌گیرد و بازیکن با سرعت کمتر آن را حرکت می‌دهد. اما برای ارتقای سرعت و توان انفجاری، از وزنه سبک‌تر استفاده می‌شود تا بازیکن بتواند با سرعت بیشتری تمرین کند. این تمرین در کنار دویدن‌های سرعتی، اسپرینت‌های کوتاه و کارهای استقامتی، بخشی ثابت از برنامه آماده‌سازی تیم‌های حرفه‌ای فوتبال است و بسیاری از مربیان اعتقاد دارند که سورتمه‌ هل دادن، پلی میان بدنسازی کلاسیک و شرایط واقعی زمین مسابقه است.

بازیکنان تیم پرسپولیس در این تمرین تمام تلاش خود را کردند تا شرایط بهتری را رقم بزنند و نظر کادرفنی و مربی بدنساز اسپانیایی خود را جلب کنند. البته تمرین پرسپولیس تنها به این بخش خلاصه نشد و آنها بازیهای درون تیمی و تمرینات تاکتیکی را هم پشت سر گذاشتند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره