نماد آخرین خبر

فولاد برای میزبانی از استقلال گروکشی کرد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فولاد برای میزبانی از استقلال گروکشی کرد

ورزش 3/باشگاه فولاد خوزستان با یک شرط جالب با میزبانی استقلال خوزستان از استقلال تهران در ورزشگاه شهدای فولاد موافقت کرد.

استقلال خوزستان در آغاز لیگ بیست‌وچهارم با مشکل میزبانی مواجه شده و ورزشگاه خانگی این تیم در هفته‌های ابتدایی شرایط لازم برای برگزاری مسابقات لیگ برتر را ندارد؛ همین موضوع باعث شد دیدار هفته نخست این تیم برابر شمس‌آذر قزوین در تهران برگزار شد.
در ادامه رقابت‌ها و با توجه به برگزاری دیدار حساس مقابل استقلال تهران در هفته سوم، استقلال خوزستان تلاش کرد تا با میزبانی در استان خود، از انتقال این مسابقه به پایتخت جلوگیری کند. به همین منظور، این باشگاه از فولاد درخواست کرد تا مسابقه در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز برگزار شود.

باشگاه فولاد در واکنشی جالب توجه، شرطی جالب برای موافقت با این درخواست گذاشت. آن‌ها اعلام کردند تنها در صورتی حاضر به میزبانی بازی استقلال خوزستان با استقلال تهران در ورزشگاه شهدای فولاد هستند که دیدار رو‌در‌روی استقلال خوزستان و فولاد در هفته نهم نیز در همین ورزشگاه انجام شود.

استقلال خوزستان پس از بررسی شرایط، برای از دست نرفتن امتیاز میزبانی مقابل استقلال تهران، با شرط فولاد موافقت کرد؛ تصمیمی که به معنای برگزاری هر دو مسابقه حساس لیگ برتر میان استقلال خوزستان با استقلال تهران و فولاد، در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز خواهد بود.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره