نماد آخرین خبر

لیما: برای قهرمانی در آسیا، باید استقلال را ببریم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
لیما: برای قهرمانی در آسیا، باید استقلال را ببریم

ورزش 3/ستاره مطرح الوصل گفت که قهرمانی فصل قبل الشارجه در لیگ قهرمانان، باعث افزایش انگیزه آنها شده است.

استقلال و الوصل فردا در نبردی حساس از هفته اول مرحله گروهی سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا با هم روبرو خواهند شد. در کنار لوئیس کاسترو، ستاره تیم اماراتی یعنی فابیو لیما نیز در نشست خبری پیش از دیدار حضور یافت.
فابیو لیما، ستاره خط میانی الوصل، این مسابقه را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: «در شرایطی که رقابت سختی پیش روی همه تیم‌هاست، ما موظفیم پیروز شویم. بازیکنان نهایت تلاش خود را خواهند کرد تا هواداران را راضی کنند و با عبور موفق از اولین مانع، مسیر صعود به دور دوم را هموار سازند.»
او همچنین با اشاره به قهرمانی فصل گذشته الشارجه در همین رقابت‌ها، تأکید کرد: «آنچه الشارجه انجام داد انگیزه بزرگی برای ماست تا همان مسیر را دنبال کنیم و در هر مسابقه بهترین عملکردمان را ارائه دهیم.»
لیما در پایان گفت: «مهم‌ترین گام برای تکرار قهرمانی در آسیا، موفقیت در دیدار نخست برابر استقلال است، چرا که می‌تواند مسیر صعود ما را هموارتر کند.»
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره